.

.

maandag 25 februari 2019

Geleefd worden

Op de een of andere manier heb ik het gevoel dat ik word geleefd. Kapper, makelaar, zussen, moeder, en IGVL en marktplaats. Vandaag worden een paar spullen opgehaald die ik via IGVL al heb weggegeven. Ze waren zo weg. Mijn bestek had ik ook al binnen een kwartier verkocht. Vandaag wilde ik wat andere dingen aanbieden. Maar T. vond dat een slecht plan. Hij wil dat ik wacht. Terwijl ik juist door wil gaan met ontspullen. Er is zoveel wat weg moet. En dit levert weer stress op, lucht tekort. Ik heb gisteren dan uiteindelijk toch maar weer gepuft. Gelukkig helpt dat vrijwel meteen.
Vanochtend belde de makelaar om een afspraak voor morgenmiddag te bevestigen. En morgen komt mijn hulp. Voor het eerst sinds lange tijd heb ik niet gestreken.  Het voelde niet goed om te doen.  Dus hoop ik dat M. morgen aan de bak wil en dat datgene wat ze wilde doen niet in geding komt.
Woensdag mag ik eerst naar de pedicure.... Die afspraak stond al in januari. Maar toen moesten we zo nodig naar Spanje......het is in ieder geval hard nodig. Dan kan ik met frisse voeten naar de echo.  Ik kreeg trouwens per mail ook een herinnering daarover van Diagnostiek voor U. Dat doet me er aan denken dat ik de zorgverzekering moet bellen over alles. Want wat mijn zus zei...Die x rays en echo zijn in Spanje gemaakt. Waarom konden ze die niet doorsturen? Misschien weet de zorgverzekering daar het antwoord op.
Vanochtend heb ik naar Purper100 gekeken. Ja, die waarin Jos Brink zit. Ik had mij draagbare DVD speler tevoorschijn gehaald. De DVD 's van Purper opgezocht en voila... ik weet dat ik daar 11 jaar geleden ook zo van heb genoten. Zeilen op de wind van vandaag, hè
Ik kwam nog iets anders tegen op die DVD. Een stukje uit Maybe this time...

All the odds are in my favor
Something's bound to begin,
It's got to happen, happen sometime
Maybe this time I'll win.

En Ik daar ga ik strak vanuit... ondanks dat ik best bang ben....

2 opmerkingen:

  1. Lieverd, het is allemaal niet niks....zoveel te doen en niet weten wat er komt...natuurlijk ben je bang. Maar spaar wat lepeltjes, je zult ze hard nodig hebben....XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Frieke, wat er allemaal omgaat in je leven op dit moment, naast het lichamelijke, zijn drastische beslissingen - ik kan er van mee praten verhuizen naar het buitenland (ook al was het voor mij tot 2 keer toe 'tijdelijk' - Canada wel 6 jaar ;) ) is niet niks. Probeer goede overwegingen te maken en ik ben het ergens wel met T eens; doe het op je gemakje (hoewel ik die drang van dingen 'afhandelen' zelf ook heb). (HUG)

    BeantwoordenVerwijderen