.

.

woensdag 1 april 2015

Schop onder de kont blogje

Het wordt hoog tijd dat ik me zelf weer eens op de weg zet. Al weken leef ik teruggetrokken en nergens zin in hebbend. Alles is net te veel moeite.. kennen jullie dat? Een gevoel van algehele malaise. Niets lukt of niets lijkt te lukken.

Daar is natuurlijk niet helemaal iets van aan. Er gaan wel degelijk dingen goed. Ik heb gewoon moeite met ze te zien.
Hoe dat komt? ach wat denk je van bijna een jaar lang jeuk, verminderd hoorvermogen en echt verminderde weerstand. Zet daarbij een rommelig huis waar niets af is, momenteel veel wind en hoppa.... ik duik de negatieve spiraal in.

Vorige week heb ik voor mij lijstjes gemaakt van dingen die ik moet doen. Het loopt van belasting in orde maken tot kleding kasten uitmesten. Er is van die hele lijst niets terecht gekomen. En weet je: dat is zo niet-ik....Vandaar dit schop onder de kont blogje. Als ik er steeds mee geconfronteerd word op "papier"  komt het wel goed. Net zoals ik mezelf voel terugkrabbelen na het ratelen van dit stukje....


3 opmerkingen:

  1. Dit is van mijn hart gestolen, ik hoop zo dat wat warmer weer met lekker je balkondeur open, zal helpen. Zit met hetzelfde probleem door dat gezeik met telkens ziek zijn. Hoeveel Hans ook doet, hij doet echt veel, mannen zien bepaalde dingen niet en als je dan zelf niet kunt zie je het achteruit hollen! Waardoor je weer moedeloos wordt en zo is het cirkeltje weer rond. Sterkte meid en ik hoop dat een mooi voorjaar helpen zal!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Rustig aan maar... te hard voor jezelf is ook niet fijn! *kus*

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel herkenbaar, maar blijf proberen om positief de dingen te bekijken. Dat is ook de Frieke die we kennen. Er komen echt weer andere en betere tijden. Veel liefs van Juliette

    BeantwoordenVerwijderen