.

.

vrijdag 7 november 2014

Audicien, audioloog, KNO arts en dermatoloog

Ik was vandaag, vrijdag,  bij de audicien. Een hele belevenis hoor. Maar goed na een lang inleidend praatje werd mijn binnenoor model gemaakt. Hier maken ze dus een oortje van dat aan een gehoorapparaat gaat. Mijn gehoor was al in kaart gebracht door de Audioloog gisteren. De KNO arts had weer niets te melden. Daar kom ik dus niet meer bij terug.

Ook de audicien gaf aan dat het waarschijnlijk de ziekte van Ménière is geweest wat mijn oor getroffen heeft. Mijn huisarts heeft dat ook geopperd, maar de KNO arts niet. Die wuifde dat weg met een zou kunnen maar...en ging over naar zijn eigen ding.

Het komt er in ieder geval op neer dat mijn gehoor zodanig beschadigd is, dat volledig herstel niet mogelijk is. Dus ik ga voor een tijdje een gehoorapparaat uitproberen. Zal wennen zijn.

Gelukkig heb ik nog één goed oor over. Dus kan ik boeken blijven luisteren.
Afgelopen woensdag was ik bij de dermatoloog. De uitslag van de kweek was dat ik een ontstekingseczeem heb. Maar of dat het echt is, kan pas over een week of twee gezegd worden. Dan moeten de medicijnen aanslaan. Doen ze dat niet, dan is het geen ontstekingseczeem en gaan ze verder zoeken. 

Duim dus maar dat de medicatie aanslaat. Want ik heb er zo zat van.

We hebben het niet over huidkanker gehad. Ik expres niet en mijn arts gewoon niet. Maar ik heb er natuurlijk wel over gedacht. Net zoals velen met mij.. .....

Ik ben nu twee dagen verder met de medicatie en eerlijk gezegd heb ik goede hoop. In ieder geval plaatselijk. Nu de rest nog. De jeuk is wat afgenomen. En ik kan wat beter slapen.


2 opmerkingen:

  1. Het is weer heel wat op jouw bordje, weet je wel hoe dapper ik je vind? XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geen paniek. Huidkanker kunnen ze vrij makkelijk herkennen. En dan sparen ze je heus niet door het te verzwijgen...

    BeantwoordenVerwijderen