.

.

vrijdag 31 oktober 2014

Herfst en een update
Het is in onze tuin al echt herfst aan het worden. De kastanjes liggen volop in het kippenhok en op de plaatst ervoor. Met het blad valt het nog mee. Gelukkig, want nu kunnen we eerst al die stekels wegruimen. Nee, ik heb geen foto's. Die mogen jullie er zelf bij verzinnen.

Ik zal even een update geven van mij en mijn gezin. Een maand of drie geleden werd ik ineens getroffen door een doofheid aan de linkerkant. Daarbij kwamen ook evenwichtsstoornissen. Bij de keel neus en oorarts werd ik niets wijzer. Maar de neuroloog wist me uiteindelijk van mijn evenwichtsstoornissen af te helpen. Die werden namelijk steeds erger. Hoe hij dat deed? Nou hij eigenlijk niet, maar hij ga wel aan wat ik moest doen. Mijn evenwichtsorgaan resetten als het ware. Dat kan je doen met kiep kantel oefeningen. En hoera!!! dat werkte...

Ondertussen heb ik een erge uitslag over mijn hele huid gekregen. Geen allergie, geen eczeem maar wel heel veel jeuk en open wonden. De dermatoloog heeft twee biopsies genomen. Deze staan op kweek en aanstaande woensdag kan ik de uitslag komen halen. En hopelijk een plan van aanpak.
Volgende week mag ik ook terug naar de KNO arts. Er zit helaas geen verbetering in mijn oor.

Ondertussen is bij onze schoonzoon Non Hodgkin geconstateerd. Hij heeft al drie chemo's achter de rug en het schijnt aan te slaan. Gelukkig maar want in eerste instantie was het geen Non Hodgkin maar maagkanker en had hij nog maar een half jaar te leven. Stel je deze emotionele rollercoaster maar eens voor. Na onze Janneke ook een tweede kind aan kanker verliezen is wel heel erg. Gelukkig is de diagnose door de oncoloog bijgesteld. En nu lacht het leven ons weer toe.

Nou ja, bijna dan toch.


1 opmerking: