.

.

donderdag 10 april 2014

Boodschappen

Tjonge wat zijn we weer snel zeg... internet dan, Google, datgene wat ik weten wil. En hebberig. Want Google slaat al je zoekopdrachten op en analyseert je tot je enkel uit wensen en klachten bestaat. Oja leeftijd en sekse hoort er ook nog bij...

Ik las toevallig een berichtje van de week hierover. En wat kan je er aan doen? Anoniem surfen? Geen gebruik meer maken Google? Geen gebruik meer maken van internet? Dan wordt je leven wel kleiner, zonder internet bedoel ik. En als je geen gebruik meer maakt van Google, dan heb je een andere zoekmachine nodig. En die doet precies hetzelfde. Dus wat doe ik? Ik lees het artikel, denk er wat over en besluit het naast me neer te leggen. Zoals zovelen....


Pasen nadert met rasse schreden. De boekjes met reclames zwerven over tafel totdat ik ze zat ben en ze bij het oud papier gooi. Ondertussen doe ik mijn best om zo voordelig mogelijk te shoppen...eh te winkelen. Een paas/kerststol vind ik wel lekker maar niet zo'n heel brood. Gelukkig kun je kleine stolletjes kopen, of nu zelfs sneden paasstol. Natuurlijk zijn die relatief een stuk duurder dan een hele stol. Maar dat zijn alle kleine porties.

De Aldi is goedkoop maar alles gaat daar in grootverpakking. Ik ben blij met een vrieskist waar veel in kan. Alleen is niet alles in te vriezen zodat het nog goed eruit komt.de Jumbo heeft veel artikel niet (meer), de Hema belooft gouden bergen. Ik kan er alleen niets vinden. Ik behoor dan ook niet meer tot die doelgroep. En Albert Heijn is in een dorp verderop. Al is zijn Paasreclameboekje wel heel erg leuk, betwijfel ik of ik er heen ga.

Ik heb trouwens nog geen flauw idee wat we doen met Pasen. Een dinertje? Of gewoon met z'n tweeën bord-op-schoot bij wijze van spreken.Gelukkig heb ik meer dan een week om dat uit te knobbelen. Ik laat nog wel weten wat het geworden is:)

Oja deze site kwam ik ook nog tegen:  Yenom  Een vergelijkingssite van alle supermarkt acties, aanbiedingen en kortingen. Elke week vernieuwd. Altijd handig als je de reclameblaadjes niet krijgt toch.4 opmerkingen:

 1. Ach ik doe gewoon een bord op schoot, vorig jaar zat ik in Juni nog met een halve kilo eitjes. Nee geen tassen vol meer hoor! De kinderen gaan doen wat zij zelf leuk vinden, die komen niet. Het is niet meer zoals vroeger...verplicht bij oma. Ik vind het wel lachen dat gespioneer, tik ik corrigerend ondergoed in,,,,dan staan er een week lang corrigerende slips aan de zijkant van mijn scherm lol!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het ook nog wel passen en meten, hoor, nu we nog maar met z'n tweetjes zijn! Lang leve de vriezer inderdaad!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Ja hoor.. met ups en downs maar ach zo is het leven. Dankjewel voor de belangstelling. Dat doet goed Wondel.

   Verwijderen