.

.

donderdag 16 mei 2013

De 3de dag


En raad eens? Dag 3 van de groene smoothie... ik ben nog steeds geen onverdeelde fan, maar dat kan ook aan de ingrediënten liggen... helaas ben ik niet van de koop maar raak en gooi de rest maar weg type.. dus hoewel ze zeggen dat je moet afwisselen, heb ik toch drie dagen spinazie als groene stof en 3 dagen wortelsap... alleen de appel is al aardbei geworden. Morgen een andere combinatie... geen spinazie, maar sla..

Het ziekenhuis gisteren was ook geen genoegen. Integendeel. Ik ging weer bijna onderuit. Nu bij bloeddruk opmeten. Dat ging niet goed. Resultaat: zij geen waarden, ik een blauwe arm en zo licht in mijn hoofd dat ik onderuit zakte.  SEH werd al voorgesteld, maar ik zei NEE!!.. Ik ga niet weer een week op neurologie liggen en horen dat ze niets kunnen vinden. Dus het is psychisch, wordt er dan gezegd. Ik ken geen psychisch gezonder mens dan ik zelf bij wijze van spreken. Ondanks alles wat er afgelopen jaren gebeurd is.

Maar goed.. ik ben naar huis gegaan en heb daar de hele middag liggen verslapen. En nog ben ik moe....maar ik kan wel weer niet dubbel zien.


Vandaag een nieuwe dag... met tandartsbezoek. Controle...
2 opmerkingen:

  1. Het lijken mij toch schildklier toestanden, ik herken er zoveel in. Dubbelzien, flauwvallen, neurologisch onderzoek waarbij ze niks vinden, terwijl ik geen rechte lijn kan lopen. Volgens mij weten de artsen zelf niet wat ze ermee moeten. Sterkte meidje , je weet zelf het best wat je voelt, laat je niks wijsmaken! Succes met de smoothies en de tandarts, ik moet volgende week voor controle.Liefs xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. zou heel goed kunnen.. ik laat er echt nog wel eens naar kijken:) Oja en de controle was op wat tandsteen na wat D. meteen weg poetste zo gebeurd...

      Verwijderen