.

.

zondag 2 december 2012

Roma


Wat is fijner om jezelf eens lekker te verwennen als je jezelf niet helemaal tiptop voelt. Met dit in gedachten heb ik mezelf een fles eau de toilette van Laura Biagiotti cadeau gedaan. Roma!Geuromschrijving:
Roma van Laura Biagiotti is een oosterse kruidige geur voor vrouwen. Roma werd gelanceerd in 1988. Hoofdextracten zijn zwarte bes, Siciliaanse bergamot, roze pompelmoes, munt en hiacynth; midden extracten zijn anjer, jasmijn en roos; De basis extracten zijn amber, sandelhout, patchoeli, muskus, civet, vanille, eikenmos en mirre.

Deze geur heb ik jarenlang gebruikt, nadat Venezia niet meer in de handel bleek te zijn. Maar buiten dat, ook de geurtonen van Roma passen beter bij mij  dan die van Venezia. Ik heb mijn bestelling oline  gedaan. Want ik wil natuurlijk niet meer betalen dan nodig. Vrijdag besteld en zaterdag in huis. En gelijk gebruikt.

Nu wentel ik mezelf in de lekkere geur van deze parfum. Het is veel te lang geleden dat ik mezelf zo verwend hebt met iets persoonlijks. Oh ja, als ik het aan mijn man had gevraagd dan had ik al veel eerder een flesje gekregen. Maar op de een of andere manier is dat er nooit van gekomen.

Raar is dat eigenlijk, als je erover nadenkt. Met het grootste gemak koop ik een nieuwe harde schijf, schaf ik een nieuw tablet aan, koop ik een nieuwe pan of contact grill. Maar een eau de toilette of parfum … Dat is toch weer een stap verder…

Maar nu heb ik het dan toch gedaan! En ik ben er erg blij mee!


2 opmerkingen: