.

.

woensdag 11 juli 2012

Heel kort briefje aan mijn dochters

Lieve Janneke en lieve Evelien,


Ja jullie lezen het goed. Dit is een briefje speciaal voor jullie. Om jullie te laten weten dat ik ontzettend van jullie houd. En dat ik op jou, Evelien, keitrots ben. 


Janneke, je wordt gemist meid. Juist in al die kleine dingen, maar ook in de tijden van de dag. 
Weten jullie nog dat we met elkaar op vakantie gingen? Ja, wel een tijd geleden, ik weet het. Hoewel..... ik kwam foto's tegen van Janneke op de motor in Luxemburg. Wij lagen daar op de camping en jij kwam met Timmie later.
En vorig jaar nog waren we met elkaar in Drenthe hè Evelien? Helaas zonder jouw lijfelijke aanwezigheid Janneke. Maar je was er wel degelijk hè meisje?


Het is juli, en bijna een jaar na je overlijden Janneke. Daarna hebben we alle "eerste keren na..." al gehad. Zal het gemakkelijker worden? Ik hoop het maar. Want wij zullen verder moeten....wij willen verder gaan. Gelukkig hebben we elkaar nog en al zie ik in jou Evelien heel veel van Janneke terug, toch ben je een eigen persoonlijkheid.


Ik weet zeker dat het ons zal lukken, zeker met een beetje hulp uit onverwachte hoeken.....
Dikke kus


mam


4 opmerkingen:

  1. Met tranen in mijn ogen heb ik dit gelezen Frieke ! Ik heb zo'n waardering voor jou ! Zo'n waardering !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het gaat jullie lukken. Janneke zelf zou het niet anders willen. Of het makkelijker wordt weet ik niet, maar Janneke heeft ook rust nodig, dat kun je haar geven. Sterkte lieverds XXXX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tranen met tuiten hier.... lieve, lieve lieverd!!!! Wat zullen je dochters trots op je zijn! Lieve mama...

    BeantwoordenVerwijderen