.

.

zondag 8 juli 2012

Ja, nee, ja, nee, ja, nee...

Wat een verschillen in het weer de afgelopen dagen hè.. zo drijf je weg in de schaduw en zo spoel je weg in de nacht.
Maar we overleven dit allemaal wel. Al zou het van mij met iets minder uitersten mogen.

Vorige week is die fiep van het bouwkundig bureau geweest.En raad eens? De hele subsidie gaat volgens hem niet door.  "Het is renovatie van de badkamer en geen aanpassing, en dat wordt niet gesubsidieerd." Dus als Tonny niet zelf de douchebak eruit gesloopt had toen het moest in januari 2011, was er wel sprake geweest van aanpassingen. Maar nu snap ik de gemeente niet! Die als het ware groen licht gaven. Het doet me sterk denken aan spreken met twee tongen. Zeg tegen de klant wat ie horen wil en doe vervolgens het andere.  Maar goed.. laat ik me even nog niet druk maken. Het zal eerst zwart op wit moeten staan.

Verder heb ik vorige week op onze 2 kleinkinderen gepast. En dat mag ik deze week ook weer. Wel leuk maar ozo vermoeiend na de derde dag :)
Dean gaat al los staan ... zo af en toe, heel even. En Jaimey stept de hele weg en terug als we naar het plein lopen.

Ik lees trouwens wat af de laatste week. Ook boeken die ik al een keer gelezen heb denk ik. En dan merk je dat luisteren toch anders is dan fysiek een boek vast houden. Bij dat laatste is het me nog nooit overkomen dat ik niet meer wist of ik het nu gelezen had of niet. Op de een of andere manier merkte ik dat nog voor ik weer begon met lezen. Maar met luisteren heb ik vaak alleen maar achteraf weer het gevoel van "he... dit ken ik" maar weet er verder geen kop of staart aan te binden. Momenteel lees ik het tweede boek in de Studie serie van Maria V. Snyder, Studie van magie. Het was weer even geleden dat ik het eerste deel ( studie van Gif) had gelezen, dus het duurde weer even voor ik in het verhaal zat. Maar daar zit ik nu volop in. Het is leuk, spannend en moeilijk weg te leggen. Alleen een beetje jammer van de pusherige voorleester. Jaja, ik weet het... het zijn vrijwilligers. Maar soms leg je een boek weg juist omdat de voorleesstem je tegen gaat staan. Ik zal eens kijken of  ik een stukje kan laten horen....
Beluister fragment

Ja.. dat  is gelukt.. via de website van Aangepast Lezen, met mijn dank.

Het ziet er niet uit dat we buiten kunnen koffie drinken... jammer... dan maar gewoon binnen.
Allemaal een fijne dag2 opmerkingen:

  1. Ik lees momenteel Fortuna's dochter van Isabelle Allende. Gekocht als afgeschreven boek bij de bieb en ik heb er al geweldig veel plezier aan beleefd. Wat een mooi boek. Een fijne week meis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. kan me voorstellen dat op je kleinkinderen passen best druk en vermoeiend is... ik hou dat geen 3 dagen vol hoor momenteel, om op mijn nichtje te passen!
    fijn dat je zoveel kan lezen, of ja, luisteren! maar hoor het van een paar van mijn clienten ook dat de stem toch vaak wel heel bepalend is...
    nog veel leesgenot en take care of yourself!

    BeantwoordenVerwijderen