.

.

vrijdag 16 maart 2012

Enkel(e) goede berichten

Op dit moment kan ik enkel met goede berichten komen.... Gisteren op controle bij de oncoloog en ik hoef pas over een jaar weer terug te komen. Ik zie er goed uit volgens haar, en dat klopt ook. Ik kan dat zelf onderschrijven.

De oproep voor het bevolkingsonderzoek Borstkanker lag ook weer in de bus. Die zeg ik lekker af. Ik ben immers onder medische behandeling. Ze kunnen in het ziekenhuis niet eens foto's maken, laat staan in zo'n bus.

Ik heb mijn oncoloog dus fijne feestdagen en een goed begin gewenst. Ze is zo'n mens dat daar in helemaal meegaat, dus ik kreeg ook de wensen terug.

Gisteren heb ik de hele dag samen met Tonny op Dean gepast. Nu begrijp ik echt waarom het zo geregeld is dat je kinderen krijgt als je jong bent.  Ik was me toch een partij moe aan het eind van de dag. Vooral in mijn benen. Ik voel het vandaag nog. Die benen dan, de moeheid is gewoon opgelost na een nacht slaap:) Het zal uiteindelijk wel wennen, want het is een lief kereltje. Alleen ....

Ik lees momenteel de serie van James Clemens: Verboden en verbannen. Ik ben al bezig in boek 4 van de 5.  Het is spannend, meer dan, maar ik bemerk toch veel elementen die rechtstreeks uit het Rad van Tijd schijnen te komen. Bijna onmogelijk om dat niet te laten gebeuren. Het is immers een monumentaal werk van Jordan.

Toch is het een aanrader als je van fantasy houdt tenminste. Hiernaast zie je kaft van deel 5.

Zondag viert mijn moeder haar verjaardag. We gaan met zijn allen naar Het Dierenbos (het vroegere Vinkeloord). Bowlen en eten. Vinkeloord doet herinneringen boven komen, De keer dat ik er was,  omdat Janneke van een paard was gevallen precies met haar rug op een paaltje. Alles is toen gelukkig goed uitgepakt, maar dat is wel de herinnering die ik nu als eerste aan Vinkeloord heb.

Allemaal een fijne dag, ik ga direct op naar de fysio. Vanaf volgende week komt er ook weer sportfysio bij. Voor mijn benen. Ik ben benieuwd hoe ik alles kan inpassen....maar dat zal ongetwijfeld wel lukken.

Mijn klaartje: Iets wat ik tegenkwam gisteren op facebook:


12 opmerkingen:

 1. Kijk van zulke berichten wordt ik blij. Fijn eg dat je een jaar weg mag blijven bij de oncoloog.

  Hihi zouden we ze daarom jong krijgen :-) zou nu toch echt niet moeten denken aan een baby pff ik blij dat die van mij al een stuk ouder zijn.

  Alvast gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is goed nieuws voor je en daar ben in heel erg blij mee voor jou!
  Wat heerlijk om nu een jaar lang wat bij te kunnen komen en weer een beetje proberen te genieten van de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goed nieuws zeg!! Dikke knuffel voor jou. Gefeliciteerd met je moeder en ja herinneringen kunnen overal liggen.Oppassen is leuk hé, maar moe dat je er van wordt! Als ik dan lees dat een vrouw van in de 60 een tweeling krijgt???????

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk 'ns aan. Ook hier goed nieuws! Fijn, het is jou/jullie zo gegund.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik herhaal wat ik bij Repeltje heb gezegd: Het is een goede dag vandaag. Het is een héél goede dag vandaag!!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh, wat fijn frieke! eindelijk ook eens wat goed nieuws!!! het is je zo gegund...
  en op zich wel fijn dat je meteen aan janneke moet denken bij het dierenbos, maar helaas ook niet zo'n leuke herinnering... je zal toen ook wel ongerust geweest zijn over haar! ik hoop dat er nog heel wat leuke herinneringen boven komen!! geniet ervan ! en wens je moeder een gelukkige verjaardag!
  en drink er eentje om je goeie nieuws te vieren hé! hopelijk ik volgende week ook?! brrr

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. lieverd daar wil ik gewoon vanuit gaan, want als er iemand iets goeds verdient, ben jij het wel

   Verwijderen
 7. trek wel aan de bel als het te vermoeiend wordt
  of dat de frequentie wordt aan gepast

  dreumesjes en peutertjes die moet je de hele dag achterna lopen
  omdat ze in de onderzoeksfase zijn
  maar wel weer heel leuk en onderhoudend zijn ze met hun vrolijkheid
  en hun gebrabbel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier zit er ook iemand die dolgelukkig is ...

  BeantwoordenVerwijderen