.

.

vrijdag 23 maart 2012

Lentegeluiden


Hebben jullie gezien hoe de zon weer zijn best doet? En de natuur? Overal verschijnen kleurige kopjes boven de grond.. zomaar uit het niets lijkt het wel. Een vergeten ooit gepote bol, of
overgewaaid... wie zal het zeggen. Het is ook niet belangrijk: het is het resultaat wat je nu doet glimlachen. Mij in ieder geval wel.

Wat me ook doet glimlachen is de uitslag van een prestigieus onderzoek. En wat blijkt IQ is toch niet terug te vinden in de genen. Terug naar de discussie Nature or Nurture (Oorsprong of Opvoeding). Maar dat wisten we toch allang. Als je je intelligentie niet koestert als een plantje, niet voedt, dan slinkt het en uiteindelijk sterft het af. Daar heb je geen hogere wiskunde voor nodig. Dat is observeren...en interpreteren..daar heb je natuurlijk wel wat intelligentie voor nodig hahahaha.

Nog 6 nachtjes slapen en ik krijg mijn luilakstoel... wat duren de levertijdweken toch lang zeg. Toen ik hem kocht had ik hem hard nodig...en nu... nog wel maar voor andere doeleinden en in andere dimensies.

Ik kreeg een aan het denken zettende tweet van SoChicken: "Goedemorgen. De zon is al op. Vergeet je vandaag geen tijd door te brengen met je dierbaren?"

Verder kwam ik al surfend over het web dit tegen:
ik denk dat ik die ga maken... ik moet mijn reputatie als knutsel tante toch hoog houden........


Iedereen een fijne dag. En mijn klaartje.... We gaan straks op een bromtol uit... oude herinneringen herleven!!
4 opmerkingen:

 1. Oh, een bromtol Uuuuuren heb ik ermee gespeeld! Mijn kinderen vonden hem heel wat minder spannend kan ik me herinneren..... Ik liep vanmorgen te denken om mijn mozaïk weer eens op te zoeken, Daar heb ik ook zo enthousiast mee gespeeld als kind. Ik ben nog steeds gefascineerd door die geometrische figuren en de mogelijkheden die je krijgt als je de blokjes net iets anders draait.... Hier is het ook volop voorjaar, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het weer is heerlijk en de vogels kwetteren als het een lieve lust is. Ook al ben ik druk ik geniet van de Zon heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. MMM...ja je hebt gelijk...ik denk dus....ik ben!
  En de zon is heerlijk en wij zonder tuin hebben druifjes en krokusjes beneden in de bloembak...XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel succes met het maken van deze krans!! Hij is erg leuk inderdaad....!!

  BeantwoordenVerwijderen