.

.

maandag 12 maart 2012

Op het randje

Ik leef  lig op het randje. Nee , niet van mijn leven dus, maar van mijn bed. Vanochtend schrok ik er zelf van toen ik uit bed stapte. De grond was ineens heel dicht bij. En dat had ik niet verwacht. Dus hoera voor de openstaande deur: ik kon de klink nog net grijpen.


Wat dat nu is, ik en bedranden... ik weet het niet.  Misschien zit het wel tussen mijn oren..??? In ieder geval, het is niet zo leuk als het wel lijkt. Als ik in bed stap, ga ik helemaal in het midden liggen. Toch bevind ik me in de ochtend op de bedrand en gevaarlijk dicht er overheen.
Ja, lach er maar om... dat doe ik ook,  het is toch wel een probleem aan het worden... Wie weet de oplossing buiten bedhekjes om??


Vandaag heeft toch een mooie datum: 12-maart 2012...
het is wat mistig hier momenteel, maar het belooft een mooie dag te worden. De vogels fluiten en de bloemetjes staan te gloren in hun bakken. Zaterdag heeft mijn man wat violen en madelieven gehaald... voor in de houten kuipen voor. Dat ziet er meteen gezellig uit. Nu maar hopen dat de vandalen ze laten staan.. de plantjes dus...we hebben daar niet zo'n goede ervaring mee gehad vorig jaar.

Mijn haakproject nadert zijn einde... nog maar 5 vierkanten van de 28. Elke dag een draadje hè...


Iedereen een fijne dag

en mijn klaartje: Ik kan door de mist heen, een zon zien schijnen

6 opmerkingen:

 1. als je de tip heb gevonden van de bedrand geef hem dan even door. Ik lig ook altijd op de rand. Ik geef manlief altijd de schuld hihihi.

  Het weer is heerlijk de zon schijnt hier uitbundig en de tuindeur staat open.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik slaap altijd op mijn rechterkant en schuif dan automatisch naar rechts, dan kun je het best op links slapen. Als je dan schuift, schuif je naar het midden. Wat moeten die vierkantjes worden? Geniet van de zon! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat is een verrassing voor jullie.. hahahaha, nee, geen cadeautje.. ik ga hem zelf gebruiken... maar wat ik maak is de verassing:)...zie mijn vorige logje

   Verwijderen
 3. Hee, ja, wat een mooie datum eigenlijk. Wat je bed betreft: klem zetten tussen kast en muur?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wens jou een heel mooie zonnige dag toe ,maar Ollie ligt ook op het randje hoor !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. lees tussen de mist door weer heel wat positiefs in je logjes... het lijkt wel of je met de lente een nieuwe start mag maken...
  fijn dat je controles ok waren, fijn dat je je stilaan weer wat beter begint te voelen, en zeker fijn dat je door de mist de zon weer ziet schijnen, letterlijk en figuurlijk!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen