.

.

dinsdag 28 juni 2011

En hoe nu verder

Ja, de kogel is door de kerk.. ik heb vandaag afscheid genomen van Heaven. Met pijn in mijn hart, wil ik zeggen. En al ziet dit er uit als een cliché: dat is het toch niet. Want het is niet van Heaven dat ik afscheid neem, maar van de mens achter Heaven. Iemand die ik als vriend beschouw, maar onmogelijk blijkt om mee samen te werken. Jaloezie, respectloos,communicatieproblemen....

Ik heb hier dus afgelopen weken mee geworsteld. En dat is geen prettige bijkomstigheid met alle andere dingen die schreeuwen om aandacht hier.

Maar nu ben ik er klaar mee. Ik had mezelf een deadline gesteld. Als ik nu nog niets gehoord had... wat ben ik toch een muts zo... dan laat ik het nog afhangen van de acties van een ander. Mooi niet dus.  Vandaar dat ikzelf vandaag de knoop definitief heb doorgehakt. Op een nette manier. Ik heb alle leden van Heaven4all een mailtje gestuurd


Ik ga weg

Dit is geen gemakkelijk bericht. Ik heb hier lang over nagedacht en verschillende opties bekeken. Maar ik ben toch tot het volgende gekomen. Door onoplosbare problemen met  Beheer ga ik Heaven verlaten, om zo ook de weg vrij te maken voor anderen.

Dit houdt ook in dat ik mijn laatste boeken op Heaven heb gepost. Ik weet dat ik een groot deel van jullie hier geen plezier mee doe. Maar ik heb wel een alternatief.  Kijk even naar de flyers van de laatste posten.

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad op Heaven. Dat kwam ook door jullie. Dankjewel daarvoor. En misschien zien we elkaar nog ergens.

Grts
Frieke/sky

Ps Ik verwacht gelijk na dit bericht een ban. Wil je reageren op deze mail gebruik dan het volgende adres: sky@....

Zo...en nu is er koffie...en een heleboel water. Want ik kreeg een berichtje dat je op deze dagen moet zorgen dat je vochthuishouding op peil blijft.


Natuurlijk heb ik ook een klaartje. ik heb altijd een klaartje....
"Ik heb zelf de knoop doorgehakt"


Frieke,  
en dat is mijn naam!

8 opmerkingen:

 1. Afscheid nemen is moeilijk....maar het kan ook een nieuw begin inluiden.

  *knuf*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dapper dat je zelf een keuze heb gemaakt meis. Hoe moeilijk het ook is. Je moet je zelf beschermen. Net wat je schrijft er is meer te doen. MAar het lijkt me heel moeilijk. Sterkte en geniet nog even van het mooie weer wat ik las op twitter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als iets niet meer goed voelt dan is het verstandig om daar, na rijp beraad, mee op te houden. Wat dat heaven precies allemaal inhoud begrijp ik niet, maar je keuze des te meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heaven is een use net forum Toaske. Daar worden dingen gedeeld zoals muziek, films, boeken plaatjes enzovoort

  En nu ik dit zit te tikken rollen weer de tranen in mijn ogen. De hele staf is opgestapt. Dit domino effect, wat door andere omstandigheden is aangestoten, is niet wat ik had gewild.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik snap ook niet precies wat die heaven met je gevoelens te maken hebben. Is het iets wat je zelf hebt opgestart misschien?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Hans, zo ongeveer samen met een vriend.. laten we zeggen dat ik een groot aandeel er in had hoe mensen met elkaar omgingen, ik heb er vrienden ontmoet, en ja Heaven zit in mijn ziel...nog steeds kan ik zeggen..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooit hebben wij samen groepen opgestart, weet je nog? Heel wat groepen en in het begin alles leuk! Later problemen met leden, leden die niks willen, die zich niet aan de regels wilden houden, moderators die zich met dingen moeiden waar enkel wij wat over te zeggen hadden, jaloezie, geroddel enzovoorts. Jij bent zelf toen gestopt en op de achtergrond gebleven, de zin was weg. Ik ben door gegaan , maar eigenlijk telkens weer een beetje weg geschoven, door mensen die het zogenaamd beter weten. Je gaan afzeiken en dat doet nog het meest pijn als je jaren er aan hebt gegeven.Dan is er idd. maar één oplossing, knop om. Ik weet wat je voelt en ik begrijp je tranen. XXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Natuurlijk weet ik dat nog meid...als de dag van gisteren. Wij zijn een ijzersterk trio, en dat blijft:)

  Klopt helemaal wat je schrijft. Alleen ik heb me nooit zorgen gemaakt om jou of Annie.

  Er is geen sprake van kwaadsprekerij hoor. Gelukkig niet. En daar doe ik ook niet aan. Ik heb er geen behoefte aan al willen mensen mij tot uitspraken verlokken. Niemand hoeft in de keuken van de chef te kijken toch..

  grts
  dikke kus

  BeantwoordenVerwijderen