.

.

zaterdag 25 juni 2011

Een nietszeggend gevalletje

De woordloze woensdag was hier echt ook woordeloos. Ik had ook echt geen inspiratie om ook maar iets te verzinnen. Daar heb ik wel vaker last van. En dan komt het als een vloedgolf naar buiten. Zo ook met het logje schrijven. Er is afgelopen week heel erg veel gebeurd. Niet alleen fysiek maar ook vooral in mijn hoofd. Ik kan daar nou even nog niks verder over zeggen, maar het heeft natuurlijk te maken met mijn vorige web log.Ik ben druk bezig om alle boeken naar een nieuwe server over te zetten. Maar dat doe ik gelukkig niet alleen. Ik heb een fantastisch team dat mij bijstaat. De reden dat ik naar een andere server binnengegaan is duidelijk eentje van capaciteitsproblemen, server problemen, bereikbaarheid problemen, en ik heb gekozen voor een anonieme server. Mijn nieuwe adres is: boekenkelder
Gisteravond heb ik nog even snel een flyer gemaakt die in de boeken meekomen.
Gelukkig ben ik dat nog niet verleerd. Al zijn heleboel andere dingen gewoon door de gootsteen naar buiten.

Vorige week heb ik verhoging van pijn medicatie gevraagd en gekregen. Ik heb nu een halve verhoging en die neem ik 's avonds. De pijn 's nachts lijkt nu redelijk onder controle en ik ben overdag niet echt suffer.  Nu even over een week kijken wat dan de resultaten zijn. vandaag ben ik behoorlijk tatel:) maar dat kan ook aan slaapgebrek liggen.. ik ging pas om half 3 naar bed:)  Ik moet vandaag zeker geen autorijden, niet als chauffeur tenminste.

Nee ik maak me geen zorgen om onze dochters of om Tonny, niet meer dan anders dan toch. Ik maak me eigenlijk nergens zorgen over. Heerlijk toch?....
Het enige waar ik niet bij kan is dat ik Dreamweaver niet geïnstalleerd krijg. En daar baal ik van. en dat terwijl ik deze versie al heel lang draai op deze computer. Door een systeem herstel heb ik bestanden verloren. En dat betekende einde oefening. Dus ik had een nieuwe versie, maar ook deze wilde niet installeren. Ja, ik heb het register opgeschoond, al meerdere keren.
Yes!!!! Het is gelukt! eindelijk een werkende Dreamweaver. Nu maar hopen dat die blijft doen, so far so good.Ik heb vandaag geen verhalen uit het leven, geen observaties, geen verzinsels. Ik kan alleen maar zeggen dat het triest weer is, wij hebben zelfs de houtkachel achter aan. En ik denk dat ik daar eens lekker bij ga zitten met een boekje op mijn oren. Ik lees op dit moment de accident man van Tom Caine. Tja, wat zal ik er van zeggen: veel gebeurtenissen, veel groepen mensen, veel realiteit omgeven door fantasie. Nee, het is niet mijn soort boek, maar omdat ik al zo'n eind  ben luister ik het wel uit. Het staat omschreven als een thriller, en dat klopt wel.

Ondertussen ben ik bezig met mijn site clair1991. Ik wilde een upgrade van Coppermine, maar dat mislukte. Het meisje aan de andere kant van de chat  kon het niet vinden, dus nu wordt het een ticket bij technisch support. Daar moet ik dus even op wachten. Maar dat geeft niet, ik kan toch mijn plaatjes wel aan. Vervelender is de issue op de boekenkelder. Ik kan daar geen plaatje in mijn profiel plaatsen, of in iemand anders profiel, niet van een URL en ook niet van de computer geüpload.ik krijg van het support steeds een vaag bericht dat ik er iets moet maken, maar ik snap er helemaal niets van. Dat ligt niet aan hun, maar dat zegt iets van mijn hersenen gebruik. Ik ben niet meer in staat een script te ontleden zoals ik deed. Ik lijk wel een beginner, terwijl ik een very good user ze was die zelfs mensen op andere sites verder kon helpen.

Zo, inmiddels heb ik een aantal boeken besteld. Maar echt tot een log gekomen doe ik niet. Ik ga maar afsluiten.Ik heb wel een Klaartje:  Ik kreeg van Tonny en nieuwe kaars En hij is nu speciaal voor mij ijsjes halen.
 Allemaal een fijn weekend.

grts
ps... Wondel, nee ik ken de goede man ook niet, maar ik kom op die kalender wel meer onbekende auteurs tegen.

1 opmerking:

  1. Meiske,je maakt je ergens zorgen over en weet ff niet hoe of wat. Dat is frustrerend. Laat het dan ff rusten tot er wat duidelijkheid komt. IK hoop dat het lukt met de medicatie en met alles waar je je zorgen om maakt. Liefs!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen