.

.

vrijdag 12 maart 2010

Ik maak plannen ...

Het is weer vrijdag. Dat betekent fysiotherapie. Een uur lang worden getracht mijn lymfeklieren te stimuleren. Dit om de oedeem te verminderen. Het heeft alleen weinig resultaat, maar het wordt ook niet erger. Vandaag ben ik ook weer ingetapet, met blauwe tape over mijn schouder. Die tape mag er vanavond weer af.Gisteravond hadden we ineens eters: Evelien en Nicky. Ik had lamskoteletten gekocht voor de koteletjes Calabrese, knoflookaardappeltjes en broccoli met balsamico. Hier staat het recept. Ik kan hem helaas alleen maar zo in print versie vinden op de site....
Omdat ik niet aan de juiste pesto kon komen, had ik Evelien gebeld of zij in de winkel in Den Dungen dat wel kon vinden. Ondertussen ging ik naar de slager voor lamskoteletten. Ik kreeg vier hele dikke lams t-bone steaks. Dus toen Evelien terug belde met de mededeling dat zij de pesto had en kwam brengen, heb ik hen gelijk uitgenodigd om mee te eten. Daar hadden ze wel oren naar.
Maar toen het met mij ineens zo slecht ging, zag ik mezelf nog niet koken. Evelien merkte dat toen ik haar weer aan de telefoon had, dan ga ik immers hakkelend praten, en zij zei dat zij en Nicky het helemaal niet erg vonden om te koken. En dat is ook zo! Nicky is eigenlijk kok van beroep. Hij doet er alleen niets mee. Behalve thuis, of bij mij. Dus toen Nicky en Evelien kwamen, doken zij gelijk de keuken in. En binnen een uurtje hadden wij een hele lekkere maaltijd. Alles was schoon op. Dat is toch ook een compliment voor de kok.

De kogel is door de kerk. Ik ga zelfstandig naar Tilburg. Met de trein en bus, o nee andersom: eerst bus en dan de trein. Anneke haalt me van het station in Tilburg af. Het is naar haar huis dan nog een klein stukje lopen. Maar wel gezellig lopen ... we hebben heel wat af te kletsen denk ik. Ik heb nog even tijd om uit te zoeken hoe en wat want ik wil om half 11 ongeveer in Tilburg zijn. Ik ga pas maandag over een week. Volgende week heb ik het veel te druk. Ik wil een nieuwe jas kopen, misschien doe ik dat wel in Tilburg samen met Anneke. Dat lijkt me een leuk plan.
Als dit allemaal lukt, ga ik meer bezoeken afleggen. Ik wil een keer naar de school van Mieke in Helmond, ik wil een keer naar Rotterdam, ik wil een keer naar Drachten, ik wil een keer naar ... ... ...

Ik zag dat veel mensen het liedje in mijn vorig logje niet konden beluisteren. Je moet dan een plug in downloaden. Ik moest dat ook: het bleek Windows media speler 11 te zijn. Dat is een veilige update voor mijn webbrowser ( Mozilla Firefox). En toen ging het allemaal wel.

Allemaal een hele fijne dag, en natuurlijk heb ik een klaartje: het onverwachte gezellige etentje gisteren en mijn lieve schoonzoon en dochter die toch maar met veel plezier in de keuken stonden.

7 opmerkingen:

 1. Ga je met die palen reisjes maken? Vervelend dat je ineens zo niet lekker was, maae lief dat Vlien en Nicky de honneurs waar konden nemen. Fijne dag trouwens ondanks het grijze weer en de blauwe tape. knufffffffff.............

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n schoonzoon moet je koesteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker lamsvlees , gaat er altijd bij Ollie binnen. Stap en klets er maar lustig op los , goeie vooruitzichten !
  mag Ollie je allen een leuk weekend toewensen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het eten klinkt heerlijk en de tripjes die je van plan bent te maken ook. Fijn weekend en groet Roelien.

  PS Sterkte met je schouder..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lief van je kinderen! Lekker gekookt en aangenaam gezelschap, fijn dat ze het oppikken als het even niet lukt.

  Dat klinkt goed, al die plannen!
  Leuk! Je hebt er weer zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk zo'n onverwachts lekker etentje en dan ook nog niet zelf hoeven koken!

  Goed, dat je weer plannen hebt gemaakt om er zelf op uit te trekken. De eerste keer zal het misschien moeilijk zijn, maar het gaat je lukken!

  groetjes en geniet van het weekend,
  Coralie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik ga mijn dochter maar eens onder druk zetten hier dat ik enkel en alleen een kok als schoonzoon wil, lijkt me zalig ...

  BeantwoordenVerwijderen