.

.

woensdag 10 maart 2010

Buite......

Waarom komt mijn maag omhoog? Ik heb zelf geen flauw idee. Komt het omdat onze Mau alles onder kotst? Of heeft het gewoon een andere oorzaak. Ik weet het niet, en eigenlijk wil ik het ook niet weten ... ik denk dat ik gisteren gewoon te veel gedaan heb. Laten we het daar maar op houden. Want ik heb ook een geweldige hoofdpijn. Migraine ? Het zou zomaar kunnen ...

Gisteren was ik even bij de dokter geweest. Ik heb hem gevraagd of er iemand een PAC kan spoelen. Het antwoord was nee, maar hij wilde het zelf wel aankaarten, en zelf ook leren. Wat een schat van een huisarts heb ik hè? Verder was alles goed. Ik blijf nog even op deze dosis tabletten zitten. Die kan ik vandaag bij de apotheek ophalen.

Ondertussen zit ik te wachten op de verwarmingsmonteur. Die komt vandaag. Nu is vandaag wel een erg ruim begrip. Dat kon vanochtend om acht uur zijn, maar ook vanmiddag om vier. Ik heb wel gebeld, maar ze geven aan dat ze zijn route niet weten. Onzin natuurlijk. Ik weet straks hun rekening nemen niet meer, zomaar spontaan! Dus nu zit ik te wachten. Ik kan de deur niet uit, niet naar de markt, niet naar de apotheek. Al jaagt de verwarmingsmonteur komt maar voor gewoon controle van de ketels, hoor. Die komt elk jaar. Ja, ik heb twee ketels: één voor in huis, en één voor mijn praktijk.

Balen, want mijn Zennetje is natuurlijk net leeg. En ik ben nog wel net zo spannend boek bezig: "koud bloed" van Tess Gerritsen. De afgelopen twee dagen heb ik heel veel spannende boeken gespot. Dat was waarschijnlijk teveel van het goede. De boeken van het loket anders lezen blijven even uit ... raar…
Het bezoek van Mieke was zoals altijd gezellig. En ze bracht weer iets mee: een bak vol blauwe druifjes. Ja, nu nog groene sprieten. Zodra de blauwe druifjes zichtbaar worden zal ik er een foto van maken.
Ik denk dat ik zo meteen maar Evelien bel. Of zij nog naar de markt moet. En dan ga ik lekker helemaal niets doen. De blinden dicht, en de deur op slot. En mijn Lappie op stand bij ...

Allemaal fijne dag, en mijn klaartje: dit liedje!
15 opmerkingen:

 1. Leuk liedje , nog nooit gehoord ! Och ja monteurs , herstellers , dubbele glazenbrekers ! Sinds mijn dochter aan haar huis aan't bouwen is heeft Ollie al drie nieuwe telefoons moeten kopen om deze bende op te bellen!

  Courage (moed) zeggenwe in't westvlaams !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk liedje zeg ik heb er o gedanst met mijn kleindochter.Buiten beuiten tralalal echt een liedje voor mij.
  Dag Frieke goede moed houden hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het liedje kan ik hier niet openen (maar zal wel aan mij liggen, als ik de bovenstaande reactis zie!), maar de rest van je blogje kan ik natuurlijk wel lezen... pfff, werkmannen, da's altijd heel veel gedoe hé! weet je dat ik soms die dingen gewoon uitstel omdat ik zo opzie tegen het gedoe, erg hé! gelukkig ben ik bij de lets (zie mijn blogjes) en is het daar wat minder gedoe als je iets gedaan wil krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja die monteurs kunnen om 8 uur voor je neus staan of pas om 16:00 maar ik las via Twitter dat hij ondertussen geweest was.

  Die maag kan wel eens komen van poezekind meestal heb ik daar dan ook last van, of toch een buikgriepje? nou meis, geniet lekker binnen want het zonnetje is ver te zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik ben ook in een boek van Tess bezig: Het aandenken. Spannend.....!
  Ik hoop dat je geen buikgriep krijgt, daar zitten we natuurlijk niet op te wachten als de lente op punt van doorbreken staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hopelijk rijg je geen buikgriep! Sterkte, groet Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wel heel mooi Uitgesproken Brabants, toch wat anders dan het Bredaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. achter anders hoort ........... klinkt

  BeantwoordenVerwijderen
 9. achter anders hoort .......... klinkt.

  (problemen met reacties plaatsen, geen idee wat er aan de hand is)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat vervelend allemaal! Hoop dat je hoofdpijn is gezakt. Buikgriep heerst ook, waren net in Breda , Fenna en Jochem hebben het al 2 dagen. Ik heb de pest aan monteurs, gasmannen, meteropnemers, je moet er altijd op wachten! Gister zat ik zonder verwarming, gelukkig deed alles het weer toen Hans thuis kwam. Knuffffff....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik hoop niet dat je zieker bent geworden meid!

  ik moet eerst de plug-in downloaden voordat ik het liedje kan horen...welk liedje is het?

  Liefs,
  Repel

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het liedje wil maar niet lukken.

  Dat verhaal van we kunnen het niet vinden is wel zo zwak... nou ja, ze zullen snel bij je zijn als die rekening niet wordt betaald. Ghegheghe, daar graag een mooi verslag van :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. je moet als je windows als OS hebt winmediaspeler11 hebben.. tenminste die moest ik ook downen als plugin bij firefox..en dan doet ie het prima.. het is een liedje van Lya de Haas en ze zingt in Vinkels dialect

  BeantwoordenVerwijderen