.

.

woensdag 24 maart 2010

Alles goed!!!!

Zo we zijn weer thuis! En met een goede uitslag. Er waren geen uitzaaiingen te zien, op de foto en op de echo niet. Dus ik heb weer een controle afspraak over een jaar bij mijn chirurg. Over een half jaar heb ik een controle bij mijn oncoloog, volgens mij moet ik die afspraak nog maken. ...
Toch zie ik mijn chirurg weer eerder. Er wordt immers op korte termijn een echo van mijn schildklier en hals gemaakt. Mijn schildklier speelt weer op en ik wil daar gewoon duidelijkheid over. Mijn chirurg gaf mij hierin groot gelijk, en schreef gelijk een aanvraag voor een echo. Die wordt binnenkort gepland, daar krijg ik bericht over. En daarna moet ik natuurlijk voor de uitslag weer naar hem terug.
Ik dacht dat als je bij de echo of mammografie geen punctie kreeg, dat alles wel in orde was. Maar van Bebber gaf aan dat dat niet het geval was. Het schijnt bij mogelijke uitzaaiingen net even iets anders te werken. Pas als hij aangeeft dat het goed is, is het goed. Nu heb ik een heel groot vertrouwen in hem. Het is een aardige, meevoelende, attente man.

Gisteren heb ik mijn PAC weer laten flushen. Het was de bedoeling dat mijn huisarts erbij zou zijn om het te leren, maar daar was iets tussen gekomen. Nu heb ik de volgende afspraak bij zijn assistente gemeld en die heeft het in zijn agenda gezet, tijd en plaats. Over een week of vijf bel ik hem op om te vragen of we samen kunnen rijden.Om de goede uitslag te vieren zijn Evelien en ik even de stad ingedoken. En ik heb, schrik niet, zes paar schoenen gekocht. Het was erg lang geleden sinds ik een paar goede schoenen heb aangeschaft. Nu zijn er twee paar al verdwenen van mijn plank, maar er zullen er ongetwijfeld nog een stel volgen.
Maar ik zal er maar voor jullie plezier er een paar foto's van maken en die in een collage verwerken. Die volgen dan nog. Om jullie even uit de droom te helpen. Ik heb schoenen bij van Haren gekocht met een gemiddelde prijs van € 20. Normaal gesproken koop ik mijn schoenen bij Foxy. Dan ben ik voor een paar schoenen al € 120 kwijt. En dat heb ik er dan graag voor over omdat die schoenen voortreffelijk zitten en ook nog een paar jaar mee kunnen. Deze schoentjes zijn echt voor één seizoen, misschien twee ...


Ik zag een vraag van Ilse over luisterboeken. Je moet daar echt even aan wennen als je al lang niet bent voorgelezen. Maar ik vind het fantastisch. Anders moet je gewoon een keer proberen. Ik zet mijn luisterboek altijd op mijn MP3 speler, mijn Zennetje. Maar je kunt op de meeste mobiele telefoontoestellen ook MP3 neerzetten. Dus je kunt ook via je telefoon die boeken luisteren. Als je je afvragen waar je boeken kunt halen, dat is natuurlijk in de bibliotheek, of je download ze via Internet. Je hebt mijn e-mail, in contact met me op als je vragen hebt. Ik heb ook sinds kort weer Skype en MSN.

Henning Mankell is een fantastische auteur. Hoewel hij heel erg bekend is van zijn misdaadromans met Kurt Wallander, schrijft hij ook bijzonder goede maatschappijkritische romans. Ik lees op dit moment "De Daisy Sisters". Henning Mankell beschrijft hier in heel attent, heel intens, en heel gevoelig het levensverhaal van twee meisjes. Ik vind het een aanrader.

Vanavond eet ik Filetto di pesce fritto con erbette, asparagi verde e pasta alle spezzie. In het Nederlands: Gebakken visfilet met Italiaanse kruiden, groene asperges en kruidenpasta. Ik moet dus de asperges nog even halen en de Parmezaanse kaas. Het gaat helemaal goed komen.

Allemaal een hele fijne dag, middag eigenlijk, geniet van de zon en van de mensen omheen. Natuurlijk heb ik ook een klaartje: de goede uitslag!


11 opmerkingen:

 1. Na heel triestig nieuws bij Tricky , toch nog eens goed nieuws ! Houden zo meid !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met dit goede nieuws zeg! Geweldig voor jullie!
  En 6 paar schoenen....je hebt gelijk hoor, die laat je toch niet staan als je ze mooi vindt?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn meidje de goede uitslag!!!! Geeft me weer een goed gevoel. Ik heb niet zo'n leuke tijd nu, de eerste van de mensen in mijn omgeving met deze rotziekte is vannacht overleden, kom er net vandaan.Zal je verder niet lastig vallen met mijn verhaal, maar daarom ff geen leuk replietje van mij. Maar een dikke knuf voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prima nieuws, gefeliciteerd. Wat een aanwinst 6 paar. Jij kunt vooruit (lopen). Het is een vrolijk stel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoera!!!! let´s smile....Liefs Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met de goede uitslag, das goed nieuws op zo'n mooie lentedag.
  Veel loopplezier met je nieuwe schoenen, ze zien er mooi uit!
  groet,
  Coralie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Owwww... dat is geweldig nieuws!! Heerlijk!! Fantastisch!!! Ja, dit is .... GROOTS... zucht! (ik ben zo blij voor je!)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. gelukkig, goed nieuws voor je.
  mooie schoenen gekocht hoor.
  die met een hakje noem ik altijd "zitschoenen"
  ik kom daar nog geen meter op vooruit.
  nu even tv kijken en dan...te bed!
  groetjes en weltrusten,
  janny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. YEAH !!!!
  GEFELICITEERD met je uitslag , HEERLIJK !
  en dan mag je wel 6 paar schoenen kopen toch met zo'n uitslag , joepie !!!!
  xx
  ps. We hebben hier alle boeken van Mankell in de kast staan, manlief leest ze, ik ga er ook maar eens aan beginnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. super! gelijk heb je dat je dan de stad in trekt...
  en mankell... ja, heerlijke boeken hé!
  geniet van je goede nieuws meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Frieke,
  Bedankt voor je berichtje en medeleven!
  Jouw bericht is ook helemaal super zeg!!! Fijn!!! En geweldig, 6 paar schoenen in 1x...haha...
  Tot snel, vast bij mijn schoonoma, jouw moeder...
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen