.

.

vrijdag 29 januari 2010

Proost!

Tja, toch maar een snelle log.... want jullie raden het vast: ik ben na thuiskomst in slaap gevallen. We hebben nu net wat gegeten...en ik ben wat wakkerder:)

De hele scan duurde maar kort.. we waren in een uur uit en thuis.. dus met de reistijd. Even een rare gebeurtenis: ik haal de brievenbus leeg en vind een brief van het ziekenhuis. Ik denk dat is de uitnodiging voor vandaag, raar dat ze die nog sturen. Maar niets is minder waar. Het is een oproep voor een MRI op 8 februari. Ik heb gelijk het ziekenhuis gebeld hoe en wat. Maar daar wisten ze het ook niet. Ik kreeg het advies om dat met de radioloog te bespreken.

Zogezegd zo gedaan: na een vlotte ct-scan doorloop ( al deed mijn arm door de houding best wel zeer) zou de radioloog aan de hand van de ct bekijken of een MRI nodig was. Na enige tijd gewacht kwam het antwoord: hij ziet geen soelaas, meerwaarde in een MRI. Is dat gunstig? De verpleegkundige wilde daar geen antwoord op geven. En ik... ik durf eigenlijk niet, maar hoop toch meer...

In ieder geval: donderdag moet de uitslag bij de huisarts liggen. Misschien zelfs al dinsdag. Nou ik hoor het wel. Daar ben ik van overtuigd. Dus ik ga lekker weekend vieren. Ik denk dat ik een fles wijn slacht en ga drinken op een goede afloop. Proost!



Harrie Nijhof- brood en wijn

6 opmerkingen:

 1. Dan slaan we ma, di, wo maar over , want dat duurt zo lang. We gaan natuurlijk voor goed, geniet van je wijntje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet van je wijntje en laat het piekeren lekker liggen... Makkelijker gezegd dan gedaan, we hopen op een goede uitslag en branden er nog eens een kaarsje op!

  groet Wiek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proost, op een goed resultaat. Laten we klinken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op naar volgende week en we gaan voor een goede uitslag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmmm....ik ga ervan uit dat als er echt ellende te zie was, dat ze dan iets gezegd zouden hebben.

  Maar ik tel weer met je mee af. Probeer ondanks het wachten toch een fijn weekend te hebben: ik denk aan je.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. creatief schilderij
  Novie

  BeantwoordenVerwijderen