.

.

zondag 27 december 2009

kort

wat was het gezellig, de afgelopen 2 dagen... leuke praat, goed te eten en te drinken, prima gasten...niets overdaad, gewoon lekker...

En nu weer even terug naar de orde van de dag.. wassen, vaatwasser, opruimen...ja ik weet het, ik krijg mijn hulp wel dinsdag, maar ik heb geen zin om tot zolang in de rommel van 1ste en 2de kerstdag te zitten..dus ik ben al bezig geweest.... straks naar mijn moeder.. op de fiets want de straten zijn schoon.

Het gaat redelijk goed hier...de pijn is onder controle te houden, alleen slapen gaat eigenlijk moeilijk...maar dat komt ook wel weer goed.
Ik ben ook op mijn hoofd terecht gekomen zag ik aan de wondjes.. dat verklaart natuurlijk mijn hoofdpijn ook voor een deel.

Op dit moment werk ik niet met mijn draakje. Ik zou het eigenlijk wel moeten doen maar ik hoor boven al leven dus Tonny komt er aan.

Dat doet me er aan denken: ik moet nog een paar kaarten sturen... op 1ste kerstdag vertelde mijn nichtje dat ze zwanger is. Leuk...weer een kleintje erbij in de familie. In juni of juli is ze uitgeteld.. dat ben ik weer vergeten.

Dit is maar een kort logje. Morgen wellicht meer.. ik heb nu de rust niet zo...

allemaal een fijne dag en mijn klaartje: de zwangerschap van G.

grts

6 opmerkingen:

 1. Fijn dat het toch nog een beetje meevalt en je hebt kunnen genieten van de kerst. Kijk toch maar uit met die fiets hoor! Wij gaan zo nog een derde kerstdag eraan plakken. Knuf! Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat de pijn snel over zal zijn!

  Geniet nog van de feestdagen en proficiat met het nieuwe kleintje in de familie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O lieverd, ik lees nu pas van je val! Wat een ellende... Doe alsjeblieft een beetje rustig aan en laat je lekker vertroetelen door je mannetje!! Kop op, hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. glimlach een derderkerstdaggroetje van mij.fijn dat het meevalt
  Novie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voorzichtig en hopelijk slaap je goed! Hartelijke groet Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ben zojuist terug van een feestje in Middelroooij. Nog gauw even je blogje lezen......
  Fijn meidje, dat je lekker van de Kerstdagen hebt kunnen genieten zonder al te veel pijn. Doe maar voorzichtig op de fiets, er liggen nog stukken sneeuw die niet gesmolten zijn en die toch verradelijk glad zijn.
  groet en welterusten,
  Coralie

  BeantwoordenVerwijderen