.

.

donderdag 20 augustus 2009

Niets te strijken!!!!

Over een uur mag ik bij de drainage therapeut zijn... even de laatste keer want ze gaat met vakantie...de volgende afspraak is op 11 september.... dan heb ik ook mij flush afspraak in het ziekenhuis... flus afspraak is spoelen van de PAC..

Ik schrok vanochtend echt toe ik op de weegschaal stapte...het gaat de verkeerde kant op.. en zo voelt het ook.. ik ben zo'n emotie eter.. en ik heb wat weg gestouwd afgelopen weken... maar de knop moet om want anders pas ik direct nergens meer in..het zal wel lukken.. gewoon weer een goed ritme zien te krijgen.. wat best moeilijk is als je niets te doen hebt... en dat heb ik... niets te doen... zo vol als mijn agenda eerst was met afspraak hier en afspraak daar, zo leeg is hij nu....geen leerlingen, geen werk ...niets en ook geen zin om de leerlingen van vorig jaar naar behoren af te sluiten... het lukt me gewoon niet..ik heb zelfs niets te strijken:)
Gisteren heb ik wel een brochure gedownload "Interpreteren van het pathologieverslag Borstkanker".. ik ga eens kijken of ik dat kan invullen aan de hand van het pathologierapport (wel één A4tje groot) heb gehad.. en lukt me dat niet dan neem ik contact op met de mamacareverpleegkundige... Die kan me vast wel aan de ontbrekende gegevens helpen..

Dus op mijn lijstje van vandaag staat: drainage en dat verslag...en dan wat lezen denk ik...misschien even naar de winkels en even kijken hoe het met zwemmen hier staat voor kankerpatiënten..

De jeuk neemt nog niet echt af...helaas... en toch weet ik zeker dat hij van de herceptin komt...maar het is nog pas 2 weken geleden dat ik een kuur heb gehad.. dus het kan nog niet...wie weet over een paar maanden...overdag houd ik hem in bedwang met enkel cetirizine.. 2 maal per dag en 's nachts ook nog eens 2.. ja het is veel teveel.. maar anders houd ik het niet.. zeker niet bij dit weer..

Ik moet eigenlijk een afspraak met de tandarts... ik heb last van een kies... maar dat doe ik volgende week wel.. ik voel het alleen bij poetsen....

Mijn klaartje van vandaag.. tja dat is toch wel dat ik niets heb te strijken.... daar word ik gelukkig van...

alle jarigen een fijne dag trouwens..


4 opmerkingen:

 1. Nou dan heb je eigenlijk niks te mopperen, geen strijk, heerlijk toch? Het lijkt mij best even belangrijk dat je weinig te doen hebt . Kun je mooi de tijd nemen om dingen op een rijtje te zetten en terug te keren naar jezelf. Met veel drukte en afspraken kun je je ook mooi verstoppen. Een confrontatie met jezelf is wel eens goed . Als ik jou was ging ik echt niet naar buiten vandaag, het is bloedheet . Waarom risico opzoeken? Blijf lekker ff in de schaduw, zet een ventilator aan en kruip in een lekker verhaal, nog even verstoppen dan maar, lol! Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van die niet aflatende jeuk, Frieke :-(

  Geen strijkwerk is dan weer GOED nieuws. Tenzij dat het gevolg is van het feit dat je nog met een berg ongewassen kledij ligt ;-)

  Hou je taai, Frieke!

  Zwoele groeten,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Frieke,

  Ik kom weer eens langs fietsen, erg druk op mijn werk en thuis heb ik niet veel puf meer met dit weer
  om aan de pc te zitten, maar het is nu toch wel eens tijd op je blog te lezen van de afgelopen dagen, eigenlijk wel lekker toch even niet veel te doen neem het er even van joh, voor je het weet ben je weer keidruk bezig met je bbq
  ook wel weer leuk om te doen

  Knuf, Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hey frieke
  dat 'uitstelgedrag' en die 'futloosheid' is mij ook bekend hoor... maar ik probeer gewoon 'mild' te zijn met en tegen mezelf en elke dag één extra dingetje te plannen en verder gewoon los te laten en te genieten van wat zich aandient... en soms lukt dat, soms ook niet, ook bij mij hoor! liefs en sterkte!
  btw, ik krijg ook jeuk van die erbitux (en da's zoiets als jouw trastuzumab), en andere bijwerkingen ook, maar mss wat minder als jij?! er valt wel mee te leven...
  tricky

  BeantwoordenVerwijderen