.

.

maandag 20 juli 2009

Komt een vrouw bij de dokter


Komt een vrouw bij de dokter hoorspel

Beschrijving
Hoorspel van Komt een vrouw bij de dokter van Kluun met stemmen van o.a. Sofie Hilbrand (Carmen), Antonie Kamerling (Stijn) en Georgina Verbaan (Roos).
Stijn en Carmen behoren tot de hip, healthy and wealthy. Ze hebben beiden een eigen bedrijf en zijn de trotse ouders van de eenjarige Luna. Aan geld en vrienden geen gebrek. Ze leven als God in Amsterdam. Totdat bij de mooie en optimistische Carmen borstkanker wordt geconstateerd. Op slag verandert hun wereld in een rollercoaster-rit langs artsen en ziekenhuizen. De hedonistische Stijn gaat trouw mee naar Carmens chemokuren en bestralingen, maar stort zich 's avonds in het nachtleven en op de vrouwen van Amsterdam, Miami en Breda.
Komt een vrouw bij de dokter is het schaamteloze verslag van een man die in de bloei van zijn leven de terminale ziekte van zijn vrouw beleeft. Rauw, ontroerend, en steeds met humor. Een stijl die net als de diagnose als een mokerslag aankomt.
Komt een vrouw bij de dokter laat zien hoe je óók ziek kunt zijn. Tegelijkertijd is het een ode aan de liefde.


Dit hoorspelboek heb ik net uitgelezen.. de kritieken en recensies zijn wisselend van heel erg goed tot bagger...

Ik zelf vind het matig, redelijk platvloers, de draak stekend met verdriet... maar ik snap meteen dat het een afreageren kan zijn...

Iedereen moet zelf maar besluiten of je het wilt luisteren of wilt lezen (er is een geschreven boek van ook)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten