.

.

donderdag 4 juni 2009

even iets rechtzetten

Laat ik eerst even iets rechtzetten.. Tonny, Janneke en Evelien doen echt wat ze kunnen om mij te helpen.. Janneke en Evelien hebben daarnaast gewoon hun eigen gedoe natuurlijk en Tonny zijn werk en de dingen die hij maakt omdat ik er om gevraagd of voorgesteld heb.. hij is nu heel druk bezig met die carport... heel vaak is Tonny zondags schieten..en geloof me ik heb hem wel eens zien strijken... dat is niets voor hem...daarbij komt dat ze weten dat ik een enorme hekel aan strijken heb, dat het mij ook zoveel energie kost weten ze ook...ik vermoed dat het me net zoveel energie kost om een van hen te overreden toch voor mij te strijken.. en dat heb ik er niet voor over.. geloof me.. als ik het echt echt aan ze vraag doen ze het wel hoor...ik test het alleen niet uit..

zo dit gezegd hebbende kan ik weer rustig verder met mijn blogje.. ik was al vroeg op pad omdat ik medicijnen moest hebben.. dat had ik gisteren vergeten door te geven, dus dan maar vanochtend..ik heb meteen maar voor varkensschnitzels gezorgd.. we eten vanavond witlof...

Vannacht heb ik zowaar wat geslapen... maar ik blijf me zo moe voelen..nog een week dan heb ik een afspraak met Knibbeler....
Het is koud hè.. volgens mij heb ik de verkeerde kleding aan.. een hemdje met een jasje.. niet echt lekker warm.. dus daar ga ik wat aan doen.. en dan hier toch wat opruimen.. ik krijg vanmiddag immers 2 collega's op bezoek...

Heb ik een klaartje vandaag.. ja.. het is even zoeken..maar bij de apotheek vroeg de baliemedewerkster mij zomaar hoe het ging...of ik nog last van mijn maag had enzo... lief hè..

fijne dag allen

5 opmerkingen:

 1. Ik weet even niets te zeggen, enkel dat ik hoop dat je een fijne dag hebt met je bezoek,dat je wat energie er van krijgt ook en dat er zeker ook lieve , meelevende en aardige mensen zijn, zoals zomaar een medewerkster in de apotheek. Een hele fijne dag, knuf: trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb even heel veel gemist, was er even een beetje uit, ik maak nu eerst mijn rondje, want ik heb nogal wat mensen verwaarloosd en hopelijk heb ik vanavond nog wat tijd, want dan kom ik nog wat bijlezen.
  Want ik vind het moeilijk om te reageren, als je alleen even het laatste logje leest.

  mocht ik niet meer langskomen, vanavond, dan wens ik je een fijne nachtrust (dat van die tip, daar heb ik een beetje spijt van, dat soort dingen moet natuurlijk altijd in overleg met de huisarts/specialist.
  We denken veel te snel dat homeopatische middelen geen kwaad kunnen, maar ook zij kennne gewoon wisselwerking met bepaalde reguliere medicijnen.

  liefs, asmae

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi meis ff een weekje niet geweest,maar niet vergeten hoor.
  We hadden.hebben het alleen druk,het is ook druk op het werk en dat vergt wel veel pff.

  Fijn dat je toch iemand krijgt voor het zware werk en daar valt strijken ook onder hoor meis,gewoon even kijken wat voor iemand je krijgt.

  Ene waarom moet je wat rechtzetten,tuurlijk willen ze het doen als je het echt niet meer red, alleen het vragen elke keer word je al moe van he.
  Nou meis ik ga zo wel een etage hoger heb hooftpijn van een spijbelende puber.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @; inchworm ; Frieke je hebt een glaasje van Ollie verdient , je zal eens naar West- Vlaanderen Roeselare moeten afzakken !!

  BeantwoordenVerwijderen