.

.

zondag 5 april 2009

van.alles.op.een.hoop

het scheelde gisteren een jas en vandaag een halve als je het weer vergelijkt met vrijdag... ik zit nu met een vest aan en een sjaal om en ik kan niet echt zeggen dat ik het warm heb.. misschien doordat ik net die medicijnen heb ingenomen.. ja een uur later dan gewoonlijk, maar dat komt wel goed.. ik zit nog ver binnen de 2-uur-vergeten-dosis-en-wat-moet-ik-dan doen...ojee.. paniek..ik panikeer niet zo snel hoor bij een niet precies op minuut ingenomen tablet...dat zou betekenen dat je nooit uit kunt slapen of gewoon de zondagochtend kunt lamballen...je kent dat wel.. in je ochtendjas/badjas lekker ontbijten, wat rommelen hier, wat rommelen daar....dat doet me er aan denken.... ik moet wat eieren koken.. eerst even doen..

ik heb meteen maar wat opgeruimd daar ook... de vaat in de machine bijvoorbeeld, brood en boter op hun plek, groenbakje legen.. nouja jullie kennen het wel.. en ik heb een open keuken.. of een open kamer.. het is maar net hoe je het bekijkt…maar het houdt wel in dat je toch wel moet zorgen dat het wat opgeruimd is.. niet spik en span, niet showplaatje maar gewoon.. ach jullie snappen het wel.. en zo niet.. dan niet..

ik hoor de eieren koken maar ze mogen nog even.. de kookwekker staat aan en dan is het meestal goed.. ik heb wel even evengrote eieren moeten uitzoeken.. anders gaat het mis….met de dooier dan.. de een is blubber en de andere steenhard .. de nieuwe kippen leggen nu ook maar hun ei is half zo groot als de eieren van de ouwe kippen… en ze zijn bruiner.. de schaalkleur dan.. de kippen zelf zijn zwart… als ik er aan denk zal ik wel eens een foto maken van kippen en eieren …

maar nu even niet… ik mag zo meteen eerst op de koffie bij ons mam.. ik zit trouwens echt te dubben voor volgende week… ik heb nog geen flauw idee wat ik doe.. Goede Vrijdag heb ik weer een lading Herceptin.. met de kinderen? zonder kinderen.. eten bedoel ik.. en zo ja wat dan… volgens mij word er al geknoeid (ge bbq-ed) links en rechts.. maar of dat ook met Pasen is.. en vraag ik mijn moeder nu wel of niet…ik wil wel maar .. nouja.. een hoop getob dus…ik zie wel hoe het loopt….

en eigenlijk wil ik gewoon weg, een paar dagen….maar ik heb de tijd nog niet…het examen komt er aan voor een paar van mijn leerlingen..voor anderen is het erop of eronder met de komende proefwerkweek… als ik nu een paar dagen wegga heb ik het gevoel ze in de steek te laten… en dat kan ik niet…

trouwens ik heb morgen alweer een onderzoek in het Carolus.. voor het carpale tunnel syndroom links.... nou ze mogen van mij ook meteen rechts kijken.. ik ga dat wel vragen.. dan ben ik daar tenminste van af…. ik heb wel eens meer zo'n onderzoek gehad.. dat stelt niets voor... gewoon wat stroomstootjes en dan de output meten….tenminste… zo was het een aantal jaren geleden.. en daar kwam overigens niets uit….

Ik ben na moeilijk inslapen toch eindelijk in slaap gevallen vannacht… slechts 1 keer wakker geworden van de jeuk aan mijn been, eigenlijk meer van het krabben dat ik deed.. daar werd ik wakker van….kun je je het voorstellen.. in diepe slaap… je zelf krabben, en dan hupla wakker…. je zou er een punthoofd van krijgen.. maar dat wil ik niet, anders past er geen een hoedje of petje meer en straks als moeder van de bruid over een viertal maanden wil ik er toch mooi gehoed en goed gemutst op staan…….

Weet je ik ga naar mijn moeder… het is bijna 12 uur… enne een klaartje.. ik kreeg van Trudie en Hans zo'n mooie Paaskaart, hij ontlokt me een dwaze glimlach.. wat een kuiken hè….

grts

2 opmerkingen:

 1. fijn dat we je toch een glimlach konden ontlokken. Sja joh met die probleempjes en vragen zitten we altijd toch met feestdagen. Bij wie, met wie, wat eten we, heb ik er wel zin in eigenlijk. Ach dat lost zich wel op. Nee doe maar geen punthoofd met een muts, ben je net een eierwarmer joh! Jammer dat je niet er tussen uit kunt, maar inderdaad dat kun je je leerlingen niet aandoen. Wie weet komt het nog joh, misschien met nog iets warmer weer. Valt tegen hé na de 20 graden? Ik had gisteravond de kachel weer aan. Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hei meid
  was hier al een hele tijd niet meer geweest.
  Die ceterizine ken ik, word je slaperig van hé.
  Een heel dikke zonnige knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen