.

.

maandag 6 april 2009

rondje

En ik ben weer thuis… even op en neer naar het Carolus voor een emg links… je krijgt dan op verschillende plaatsen stroomstootjes… uit de beweging van de vingers kunnen ze dan nagaan of alles wordt doorgegeven.. afijn ik krijg vrijdag geloof ik de uitslag.. o nee donderdagmiddag, per telefoon….en ik weet het niet.. ik kan me er geen voostelling van maken als doet het nu allemaal vreselijk pijn..nou ja vreselijk.. dat is ietwat overdreven. maar het doet goed zeer…

Ik heb een grote mok koffie voor me.. ja .. kijk maar niet zo gek.. koffie.. ik ben namelijk constant aan het gapen en zo ontzettend moe.. gaat er om 6 uur in de morgen ook nog eens 2 keer de telefoon…tot 2 keer toe een verkeerd nummer getoetst denk ik want ik hoorde niets aan de andere kant van de lijn… maar ik werd wel daardoor uit mijn slaap gerukt.. ik sliep dus eindelijk…zo'n beetje de hele nacht wel.. ik kan me niet herinneren dat ik wakker werd van het krabben… dus ik ben allang weer blij… vrijdag zien we wel verder.. na die trastuzumab bedoel ik…. dus eigenlijk zaterdag en zondag daarop.. dan is het Pasen en we gaan met zijn allen eten bij Evelien en Nicky.. we hebben ons zelf daar uitgenodigd… ze konden wel nee zeggen, maar ze vinden het eigenlijk wel leuk..ik mag voor de drank zorgen…..en voor 2 stoelen…..

Die nieuwe pillen van mij ( paroxetine) geven een stoot aan slaperigheid.. ik slik ze alleen maar in de ochtend, maar ze hebben een doorwerking van 24 uur. Daarbij slik ik ook nog al die andere tabletten…en die maagbeschermer.. het is toch te gek om los te lopen….zoveel pillen slikken tegen jeuk… daar zal deze week wel verandering in komen….dan zijn die roze pillen op en de rechthoekige ook…dat is dinsdag al… dan weet ik woensdag of die paroxetine het alleen aankan..ik hoop van wel .. het is nog al een verschil.. 1 pil per dag plus een maagbeschermer of 15 pillen op een dag…ik weet wel waarvoor ik kies als het kan…

Ik denk dat ik straks wat varkenshaasjes ga halen bij de super.. die zijn in de reclame en kunnen prima ingevroren worden. Ik wilde nog iets meer meenemen, maar dat ben ik nu al vergeten.. dat geheugen van mij is gelijk een zeef… dat doen die pillen ook.. maar niet alleen die.. eigenlijk alle medicatie en jawel, mijn eigen geest… ik ben niet gek hoor, maar mijn eigen geest neemt mij in bescherming… er is afgelopen jaar zoveel gebeurd….ik kan echt niet veel meer behappen dan 1 dag…ik zeil nog steeds op de wind van vandaag , al lonk ik wel naar die van een paar dagen verder…al heb ik daar wel pen en papier en een agenda bij nodig……..

Momenteel heb ik het weer koud, het lijkt wel of mijn verwarming van slag is, de thermostaat dan.. die stond gisteren ook te knipperen, maar ik weet niet waar ik hem kan resetten.

Daar was UPS aan de deur met mijn nieuwe paarse pumps…echt leuk..paars satijn met een strassteentje, hakje van 8 cm..ik kan ze alleen niet aan wegens te dikke voeten..maar wie weet morgen.. ik mag nu 3 paar schoenen uitlopen… dat moet ik dan wel gaan doen. Als ik binnen ben, heb ik meestal gewoon muitjes aan.. je weet wel.. die van net geen 10 euro bij de Schoenenreus. mmmmmm…Ik heb nu schoenen en ondergoed..nu de jurk nog…daar moet ik echt voor naar de stad…na Pasen wordt dat… misschien de vrijdag daarop… ik zal het even met Janneke en Evelien overleggen. Want ik ga niet alleen, dat is zo ongezellig….

Mau is bij me op schoot gesprongen.. ze ronkt dat het een lieve lust is en ze probeert me te likken.. maar dat heb ik liever niet…..ja ik heb haar wel door.. als ik haar aai, likt ze niet… slimme kat…wel mijn hele toetsenbord onder de kattenharen.. en die zijn zo lekker statisch…dat blijft plakken…

Een klaartje voor vandaag… ach er zijn er zoveel dus ik kies er maar eentje uit…een Evelien die er weer voor mij was en een Janneke die gewoon even belt over hoe het was…ik heb 2 geweldige schatten van dochters..zij zijn vandaag mijn klaartjes.

Fijne dag allen

1 opmerking:

 1. Ach meiske ,elke dag heeft genoeg aan zijn eigen zorgen hoor. One step at the time.Leuk paarse pumps! Ik heb paarse suede ballerina's met hakje en paarse stenen erop, loopt wel aardig! Je hebt lieve meiden, geniet er lekker van en laat je maar verwennen, heb je hen ook gedaan als het nodig was toch?
  Nog een citaatje dan?
  Heb je vandaag iets om dankbaar voor te zijn?
  Hoe klein en onnozel ook?
  Neen?
  Dan tref je een ellendig lot of je neus is een stuk te kort...
  knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen