.

.

zaterdag 18 april 2009

stadten

We hadden eigenlijk een andere dag moeten kiezen dan deze dag na de opening om te gaan stadten…ik was zo moe, maar Gerdien trouwt volgende week vrijdag al en tja dan moet je toch wat hebben om aan te trekken….niet dat ik dat niet zou hebben maar het is wel mooi als excuus te gebruiken…hoewel het klopt weer aardig..ik ben enorm aangekomen afgelopen 3 weken.. zo erg dat mijn maatjes minder kleren nu te nauw zijn…maar goed ik heb ze opgevouwen voor volgend jaar…ik weet zeker als ik van alle medicijnen af ben dat ik weer mijn nieuwe oude gewicht terugkrijg en dan kan ik weer serieus aan lijnen denken..

Ondanks alles en de moeheid ben ik toch geslaagd met een zwarte kuitlange linnen rok en 2 truitjes daarop. Lastig met 2 melige dochters die allebei het tegenovergestelde van elkaar beweerde…maar wel gezellig….

De pijn in mijn pols heeft zich vannacht uitgestraald naar de bijbehorende plek op mijn schouder.. eigenlijk in het kuiltje net boven je sleutelbeen…zou het een Jomanda plek zijn?...het deed in elk geval goed zeer en ik was dan ook regelmatig wakker.. nee, niet van Tony.. die slaapt al kreunend en steunend gewoon door gelukkig..goed en toen ben ik maar om 8 uur opgestaan…ik hoorde ook de stratenmakers bezig met onze voortuin, ach en die mannen lusten toch wel een kopje koffie op zijn tijd.. ik zag trouwens bij die ene man een tatoo net naast zijn "stratenmakersbilspleet"…..
Als de tuin klaar is zal ik wel wat foto's maken….ik ben benieuwd of ze het vandaag af krijgen….

Verder heb ik eigenlijk weinig te melden.. oja Monique ..onze Evelien vroeg om het recept van die gebakken loempia vellen met banaan…eh kip dus… weet jij wie dat gerecht gemaakt heeft en zou je achter het recept aan kunnen gaan..bedankt alvast..

Een klaartje.. tja dat is dan toch die tatoo naast die bilspleet…..daar moet ik echt om glimlachen..kunnen jullie het je voorstellen?? Sorry ik durf er geen foto van te maken....hahaha

fijne dag allen

2 opmerkingen:

 1. Maar je hebt vast wel gezien wat voor tatoo het is, een hart, een bloem een naam. LOL! Ja winkelen is erg vermoeiend altijd vindt ik, maar als je slaagt erg bevredigend!Ik heb de laatste maal dat ik echt heb geshopt dat ook met mijn dochter gedaan, ik kan je vertellen, dat weet ik eigenlijk al jaren, als ik met haar shop loop ik 2 maal de afstand. Verschrikkelijk! Hier wat gezien , nee toch maar ff daar, nou nee ik vond die eerste toch leuker, kom gaan we ff terug. Hoop dat je je straatje al glimmend tevoorschijn ziet komen. Lijkt me erg spannend en pssst probeer die tatoo te schieten joh, nu denk ik telkens wat heeft die man op zijn bil? Sterkte met de pols, wat bedoel je trouwens met Jomanda plekje? Dat het een instralende pijn is of zo? Ik hou niet van Jomanda, maar das mijn mening hoor. Zij geeft me geen goed gevoel. Nooit gedaan ook. Een ander misschien wel, dat kan hoor. Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Winkelen is altijd al vermoeiend en dan doe jij het nog een dag na de opening :) maar je bent klaar en nu op naar vrijdag.
  Hoe laat trouwen ze?
  En beginnen de kriebels al?
  Wens je een fijne zondag toe

  BeantwoordenVerwijderen