.

.

zondag 19 april 2009

druk, druk, druk, druk

Ik zie aan mijn agenda dat ik een drukke week voor de boeg heb.. er staat 2 keer fysio, 2 keer sportschool, wat leerlingen en de trouwdag van Bart en Gerdien op vrijdag.. ondertussen huppelt de stratenmaker er tussen door .. nouja huppelen.. ik hoop eerlijk gezegd dat hij maandag alles klaar heeft.. dan wordt de voortuin na twee weken weer mijn domein..niet dat ik er veel in kan doen..maar ik kan wel zorgen dat de aanblik netjes blijft....tenminste dat denk ik nu... ik las op Sabine's blog een goede uitleg..the spoon theory wees maar niet bang, het is gewoon in het Nederlands en geeft goed weer hoe wij met onze energie moeten omgaan soms..in dit geval.. ik wil lepels sparen voor de vrijdag..maar eerlijk gezegd weet ik nu nog niet waar ik ze vanaf kan halen..we zien wel..

Gisteren heb ik zalig liggen bankslapen toen Tonny was schieten....en of de duvel er meespeelde... ik werd wakker geschud door een stapel stenen die neergekiept werden...en nee Trudie ik heb niet gezien wat voor tatoo het was..

Ik ben trouwens ook geen Jomanda fan hoor... met zo'n plek bedoel ik net of de pijn doorstraalt naar een ander punt...en daar komt een hele kluit van 3 personen binnen vallen....dus ik stop hier maar even mee

Evelien, Nicky en Jaimey zijn koud weg of Janneke komt binnenvallen op de koffie...ze heeft pech want ik sta net onder de douche.. maar dat deert haar niet.. ze gaat gewoon haar eigen gangetje..
Als ik aangekleed en wel beneden kom gaan we even in tuin zitten met koffie en thee.. maar de zon is te vaak weg en dan is het maar dun..dus we verhuizen naar binnen....we hebben een auto uitgezocht voor Tonny en jawel hij ziet er wel wat in... morgen maar gelijk even met Jos gaan praten...

Allemaal zeer eneverend dus al vanochtend... en nu ben ik echt alweer moe...al die verschillende indrukken en gesprekken, onderwijl opboksen tegen Ton's norsheid... jawel verklaarbaar, maar leuk is het niet.. hij heeft echt nog gruwelijk veel last. Zijn hele rechterkant rond zijn taille zit nu vol met blaasjes en blazen..en dan die zenuwpijn hè..ik wilde dat deze 4 weken maar opschoten. zo niet voor hem dan toch voor mij..

Ondertussen ben ik de hele mood kwijt waarin ik dit blogstukje begon te schrijven...dus ik stop er maar mee...

Heb ik een klaartje? vast wel.. even denken...Oja Jaimey die met twee tennisballen in zijn hand een derde bal probeert op te pakken.. uiteindelijk lukt hem dat en glorieus schuifelt hij heel voorzichtig met de 3de bal tussen de andere 2 geklemd naar mij toe...dat maakt me glimlachen..ook als ik eraan terug denk..

fijne dag allen

1 opmerking:

  1. Ik heb die lepel theorie van de week ook even gelezen en ik moet zeggen het is zo duidelijk zoals zij het beschrijft. Dus spaar wat lepels in je lepeldoosje voor vrijdag, althans probeer het. Leuk toch zondagvisite van je kinderen, is wel vermoeiend af en toe, maar ach, het is leuke moeheid.Sterkte voor Ton en nog een fijne zondag verder meiske, knuf: Trudie

    BeantwoordenVerwijderen