.

.

woensdag 1 april 2009

bloemen

Zo gezellig was het bezoek van Theo en Lies, daar kan ik weer een tijd op teren en van genieten als ik er aan terug denk... we hebben over van alles gesproken en heus niet alleen over die klote kanker en mijn ziekteproces.. Ik kreeg deze onderstaande bos bloemen van ze.. mooi hè..Maar het zijn niet de enige bloemen die mijn huiskamer opfleuren... gisteren hebben we wat takken van de kastanje en van de forsythia gesnoeid.. die staan nu samen in een vaas te pronk op onze eettafel..


Gelijk ook maar een paar foto's van gemaakt.. wat is een digitale camera toch handig.. nee ik heb nog geen nieuwe.. die wil ik wel voor de macro's maar ik ben er nog niet uit welke...Tonny wil graag dat ik een kodakbody neem.. daar kan hij zijn lenzen van zijn gewone toestel dan op zetten.. dat scheelt wel natuurlijk.. maar zo'n body alleen is al bijna 400 euro.. en dat heb ik even niet....ik heb prioriteiten zoals de voortuin, de achterkamer, Janneke's trouwen enzo... dus even geen geld te spenderen aan liflafjesIk heb vanochtend al weer vroeg met de huisarts gebeld over de resultaten van die medicijnensoep.. nou ze helpen wel wat maar niet afdoende.. ik word minimaal 1 keer per nacht wakker van het krabben wat ik doe. Verder slaap ik wel al is het slecht.. ik ben dan ook reuze moe in de ochtend.. net of ik een hele nacht doorgewerkt heb... en dat is niet zo... dat weet ik wel zeker…
Het gevolg is wel dat ik zo uitgeput moe raak.. zeker in de middag.. dan zou ik het liefste even een bankje nemen.. maar ik heb het gewoon te druk daarvoor.. moet ik niet naar de fysio, dan is het wel naar de sportschool, of naar de dokter of naar het ziekenhuis.. nee ik heb mijn dagen echt wel vol.. zoals vanochtend.. ik ben voor Theo en Lies kwamen al naar de markt geweest voor brood, vis en kousen… ja jullie lezen het goed: kousen… van die pantykousjes maar dan een zodanige kwaliteit dat ze je been niet afknellen.. ja het wordt de tijd van de pumps dus je wilt ook wel een net kousje…nou was ik op de markt ook met en opdracht hoor.. ik moest voor Janneke en Evelien ook kousjes meenemen… hebben ze toch maar handig bekeken… ik heb ze nu betaald.. zij nemen ze mee… Ik heb tapliaga filet me genomen vandaag of zoiets.. ik ben het precies even kwijt en kan er ook niet opkomen.. ligt allemaal aan de medicijnen die ik slik.. die maken me een beetje suffig, een beetje dozig..

okee ik ga een beetje eten.. en dan heb ik mijn woensdagmiddag leerlingen en stagiaire…het is mooi weer dus dat komt helemaal goed….morgen meld ik me wel na de uitslag denk ik.. of anders 2 keer… want die uitslag krijg ik pas om 2 uur 's middags…..
tja mijn klaartje van vandaag kan niet missen hè… een gezellige koffie met 2 lieve collega's, een glimlach en een lach… dat maakt ieders dag geweldig!
grts

2 opmerkingen:

 1. Fijn hoor meiske dat je ondanks alles toch een gezellige dag had, lieve vrinden op bezoek, mooi weer, mooie bloemen. Moge rr nog maar veel van deze dagen volgen, dikke knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk dat je vrienden met zo'n mooie bos bloemen, dat doet je dag echt goed en fleurt dan helemaal op he.

  De lente is ook in aantocht het mooie weer is er eindelijk dus ook wat vaker naar buiten :) Ook dat zal een mens goed doen.

  Ja de camera's zijn duur ook wij hebben een hele dure maar die maakt wel hele mooie foto's
  Alleen dan moet bruintje het wel kunnen redden natuurlijk. En door je ziekte hebben jullie het al niet zo breed, dat is een nadeel als je een zzper bent he....

  BeantwoordenVerwijderen