.

.

donderdag 26 maart 2009

echo en punctie

Zo hier ben ik weer.. net terug van de sportschool, vanochtend Janneke en Evelien op de koffie en Jaimey om even op te passen.. nou hij heeft zich kostelijk geamuseerd.. hier is hij bezig het kantoor van Tonny te zuigen.. kantoor?? zeg maar stalhok...

Ik moet zo om hem lachen hoor.. om Jaimey dan.. op de eerste foto heeft hij door dat ik het fototoestel vast had.. dan gaat hij er echt voor staan.. op de tweede foto is hij te druk bezig met zijn ding..

De echo en punctie van gisteren heeft best wat impact.. eerlijk gezegd ben ik er niet gerust op, maar ik roep gewoon hard dat het niets is..als of ik het af kan dwingen. Tot een jaar geleden dacht ik nog niet eens aan kanker bij ergens een vlekje of een bultje..nu wil ik er niet aan denken...en dat is anders, voelt ook anders.. en bij deze echo helemaal..temeer omdat er gezegd werd: als de dokter het na het bestuderen van de echofoto's het nodig vond om een punctie te komen doen, dan pas werd er een punctie gedaan..ik houd niet van puncties, en nu weet ik het zeker...en vooral niet in mijn keelgebied.. Ik heb trouwens niet eens een afspraak staan om de uitslag te bespreken realiseerde ik me vannacht.. ik bel in de loop van volgende week wel.. of ze bellen mij...Hoe dat kan? Geen afspraak hebben? dat komt omdat deze echo met spoed er tussen moest.. dat weten ze nooit een datum.. die krijg je 1 dag of 2 werkdagen van te voren pas te horen.. een uitslag afspraak met je arts is dus niet zo eenvoudig gemaakt...maar we komen dat ongetwijfeld wel te weten..

De sportschool liep vandaag niet zo lekker...gek hè..en het regent weer eens, met hagelstenen.. echte Maartse buien..ik doe mijn best om zonnestraaltjes te zien maar het wil even niet zo lukken. Ik heb me dan ookal in een huispak gehesen, pantoffels aan, lekker warm kopje thee .. maar het helpt niet echt.. ik ga maar wat televisie kijken...en misschien wat .. onee.. over een half uur is Tonny thuis..

Vanavond eet ik hazenrug van een door Timmie geschoten en gevilde haas.. ik ben benieuwd hoe ik het klaar maak..of me dat lukt, de rug te fileren....volgens Evelien zit er nog een taaie binnenhuid omheen... nuou we zien straks wel.. want de lapjes fileren is in 8 minuten gebeurd.. ik kan er altijd ook nog hazenpeper van maken.. maar dat kan altijd nog...

Mijn klaartje van vandaag.. Mau liet zo lief met haar sollen door Jaimey zonder gekrab of geblaas.. alleen keek ze mij af en toe eens aan van.... moet dat nu echt.. gelukkig is Jaimey na een minuut zijn poezenspel alweer beu.. dus dan kan Mau weer tevreden in haar mand liggen slapen....

fijne dag verder

3 opmerkingen:

 1. Hallo, daar was ik weer. Wat heb je weer veel meegemaakt. Onzeker over de punctie, kan ik me voorstellen hoor. Het is gewoon eng.Het valt op deze manier niet mee om positief te blijven als er telkens maar dingen bijkomen. Weet je , ik snap wat je bedoelt met je leven. Ik kan me niet meer voorstellen bijvoorbeeld dat ik vorig jaar lessen schreef en aktief bezig was met psp. Er is ook bijna geen contact meer met de groepen. Als ik daar nu bij nadenk vind ik dat zo jammer, want je mist het wel. Zo heb jij dat met je werk en school natuurlijk, je leven is totaal anders. We zijn een dagje eerder thuis vanwege het weer. Niet vanwege het huisje, dat was prima, maar je kon niet naar buiten. Nat en waaien, bah! Wat een lekker joch is je kleinzoon! En wel goed geslaagd met de lingerie, is ook altijd fijn. Je kleding valt of staat met de goede lingerie.Nou meidje, ik ga maar voor je duimen, wie weet helpt het en horen we goed nieuws van je, ik hoop het zo joh!!! Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat word dus nog even flink spannend meis.Hopelijk is de uitslag goed en heb je die ook heel snel want daar op te wachten is tien keer niks.

  Ene jij zeeen niet hoor,eigelijk heb ik niks te klagen als ik dat van jou lees,maar een keer is het op en dat is het nu bij mij... even geen zon in me hoofd alleen maar moe zijn.
  Die verrekte lever die niet mee wil merken,ja er zitten wel 2 goedaardige tumortjes in die vervelend doen,maar zolang ik niet geel word maak ik me nog geen zorgen.
  Meis hopelijk gaat de zon gauw schijnen voor jou en mij en iedereen die het nodig heeft.

  Wat een heerlijk knulletje is je kleinzoon gewoon om op te eten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een schattige kleinzoon, met zijn piekhaar en ondeugende ogen!
  geniet er maar van!
  tricky

  BeantwoordenVerwijderen