.

.

vrijdag 27 maart 2009

Kleurrijk Kansrijk Nieuwenrooy

Het zonnetje schijnt lekker nu, hopelijk blijft het zo.. dat was vanochtend wel anders.. ik mocht naar de fysio voor lymfedrainage in de regen met hagelstenen... ondertussen heeft Tonny ons bed iets lager gezet..dat vind ik wel fijn want hij was net zijn pootjes te hoog.. ik zal het even uitleggen.. wij hebben boxspring bedden met daarop dikke matrassen en een topmatras. Eerst stonden de bedden zonder ombouw naast elkaar.. maar sinds vorig jaar heb ik weer een bedombouw...eigenlijk een slaapkamer want er zitten ook 2 nachtkastjes bij, 2 ladekasten, en een spiegel. Omdat de nachtkastjes met een plank onder de ombouw schoven moesten de boxsprings omhoog..anders paste het niet..gewoonlijk heb je een matrasbodem op de ombouw liggen en daarop je matras, dan kan zo'n nachtkastjesplank gemakkelijk...

Maar zo gezegd zo gedaan. Ton maakte nieuwe hogere pootjes voor onder de bedden - handig een timmerman in huis - en we hebben daarna de bedden in de ombouw gezet. Het paste allemaal keurig net. Dat de bedden wat hoger werden stoorde ons niet zoveel. Maar omdat ik nu zoveel keren in en uit bed ga, is het op... het bed staat net te hoog om gemakkelijk in en uit te kunnen stappen...net die pootjes van 10cm dus.. maar die pootjes hadden een reden... juist die plank bij de nachtkastjes....eh... die gebruiken we toch niet?? nee.....ze zijn alleen maar.. wanneer ze eraf zijn kan het bed weer lager... dus sinds vanmiddag heb ik een lager bed.. niet zo laag, want het blijft boxspring.. maar wel 10 centimeter lager.. en dat scheelt enorm..
Ik heb gisteravond gewoon een paar paracetamolletjes genomen...in de hoop te kunnen slapen.. en ja dat is wonderwel gelukt... misschien moet ik dat vanavond maar weer doen..

Wat een verrassing was dat eergisteren Trudie.. zo'n mooie speld bij de post.. ik heb ze nog nooit zo mooie draagbare gezien… heel hartelijk dankjewel….en natuurlijk ook dankjewel Marian voor de kaart, Betty en Antoinette voor jullie telefoontje, en Emmy voor onderstaande tag



Even trouwens een kleine uitleg. Jaimey is de zoon van Nicky. Nicky is de partner van Evelien. Evelien is onze dochter. Evelien verzorgt om de week Jaimey. Dan is zij "mamma" , maar niet de biologische moeder.. ze is eigenlijk een oppas….Ik ben voor Jaimey tja.. eigenlijk niets.. maar hij noemt elke vrouw de hij kent tegenwoordig mamma, dus ben ik voor het gemak maar oma geworden..ach.. what's in a name… hij voelt wel als kleinzoon, dus zo beschouwen we hem ook.. en ja het is een ontzettend lief leuk ondeugend jochie..

Ondertussen ben ik op eBay schoenen aan het shoppen, ik zoek naar leuke pumps… ik ben helaas al op een aantal overboden, maar ik heb tijd zat.. en het is wel leuk..

en heb ik mijn armkous plus hand weer aan. Het gaat steeds gemakkelijker om dat ding aan te trekken.. nu duurt het nog maar 10 minuten voordat hij goed zit. Die hand heb ik sinds een paar dagen weer even aan… maar ik voel min vingers al weer vollopen.. dus die gaat echt als ik er nog meer last van krijg weer uit.. dat mag ook.. gewoon een beetje meer elke keer.. dan komt het vanzelf goed..

Heb ik vandaag een klaartje? ja vast wel.. de uitnodiging voor de opening van onze school haal ik net uit de bus.. Kleurrijk Kansrijk Nieuwenrooy…mooie kaart..echt kleurrijk ook..




Allemaal een fijn weekend.. en vergeet de klok niet te verzetten hè.. een uur vooruit... in het voorjaar gaat de klok een uur vooruit...


2 opmerkingen:

 1. Ja 10 centimeter kan veel schelen! Ik ben draaimolentje aan het doen met stoelen hahahaha, dan weer een ietsie hogere en dan weer een lagere. Fijn dat het beter gaat met de kous aka tek. De speld is je van harte gegund hoor, fijn dat je hem mooi vindt. Ik vond hem zelf ook heel fijntjes. Martijn en Clair, wiens bruiloft ik dus niet bij kon wonen, hadden ter gelegenheid van hun huwelijk een donatie gedaan aan het de Engelandse borstkanker stichting. Alle bruidsdames kregen daarom zo'n speld. Ik was er wel niet bij maar kreeg hem evengoed en ik geef hem graag aan jou. Het is wel een beter iets dan die dure gastenkadootjes toch? Kaarsen en zeepjes en bonbons met foto of zo, is hartstikke duur en verdwijnt in een la. Meiske ik hoop dat je vannacht weer goed slaapt en een fijne avond gewenst! Succes met de pumps! Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Frieke,
  Ik heb even je blogje niet gelezen. Ik ben met mijn zus naar Berlijn geweest. Er is zoveel te zien daar. We hebben een paar fantastische dagen gehad.
  Ik las dat je naar het ziekenhuis bent geweest voor een echo en ik begrijp dat je in spanning zit tot de uitslag binnen is.
  Ik ben vandaag ook naar het Carolus geweest voor röntgenfoto's. Sinds enkele weken heb ik een knobbel bij mijn duim. Volgens mijn huisarts is het een ganglion. Nu is er een 2de knobbel bijgekomen en ben ik vanochtend eerst bij mijn huisarts geweest. Hij kwam al met een naald aanzetten om de ganglion aan te prikken. Ik vertelde hem dat ik er niet gerust op ben en dat ik een foto wilde laten maken en ook van mijn knie. Nou, geen probleem. Ik kon vanmiddag al gelijk terecht en moet volgens de laborante 5 werkdagen wachten op de uitslag.
  Als je zo in het ziekenhuis bent komt alles weer te boven van een jaar terug. Ik had me vanochtend ook ziek gemeld op mijn werk want het werd me allemaal teveel. Nu gaat het wel weer.
  Ik zal aan je denken van de week en hoop van harte dat we alletwee een goede uitslag krijgen.
  groetjes,
  Coralie

  BeantwoordenVerwijderen