.

.

woensdag 25 februari 2009

echo's en haren

De echo's zagen er goed uit, heb ik zelf gezien en ik kreeg geen röntgenoloog op bezoek nadat hij de echo's had bekeken.. en dat is ook een goed teken..anders was er wel meteen een biopsie gedaan. Volgende week krijg ik de uitslag van dr. van Bebber, de chirurg...dat is 5 minuten werk.. niet eens.. maar vaak wel een hele ochtend of middag kwijt...ach ja zo werken ziekenhuizen nu eenmaal..
Heb jij grijs teruggekregen Coralie? Ik ben benieuwd hoor. Fijn dat de pruik af kan..ik loop allang zonder muts rond.. ik heb nu ongeveer een centimeter grijs dons...

Ik zet alleen nog een muts op als ik naar buiten ga.. want dat is behoorlijk koud..Kleuren kan ik nog niet.. dan kleur ik meer hoofdhuid dan iets anders. Zoals je ziet piekt het wel alle kanten uit, maar geen krul te bekennen...
Zo, nu eerst weer eens een keer een pijnstiller. Ik heb er geen regelmaat meer in zitten... ik neem wanneer nodig.. maar ik let wel op de tijd ertussen hoor.. alleen die amitriptyline, die neem ik elke avond om 10 uur.

Gisteren waren we even naar Ikea gegaan.. nouja even.. ik heb 2 eetkamerstoelen meegenomen, en wat beddengoed... kassa hoor.. niets is meer voor een koopje te koop.. zelfs de aanbiedingen niet.. en wat Ikea heel geniepig doet: alles is ..,99 geprijst.. dan lijkt het niet zoveel maar 25,99 is wel 26 euro...en zo een paar dingen.. daar gaat mijn geld... maar ik heb er wel dingen voor die ik wilde hebben.. dus geen gemiep daarover..

Mau ligt in zijn mand te snurken, Tonny is nu ook beneden en achter zijn pc gedoken...
Els en Coralie wat leuk een zonnige kaart van jullie.. ik ben er blij mee..dankjullie wel... maar dat geldt natuurlijk ook voor alle reacties die ik krijg..en voor jou Trudie van harte beterschap meid..

Morgen komt Evelien weer poetsen heeft ze beloofd. Ik kan zelf wel wat maar heb daarna de energie niet meer om iets anders te doen.. oja en mijn jeuk is er nog steeds...but we're still going strong... wat jullie?

fijne dag
grts

2 opmerkingen:

  1. Nou dat klinkt toch wel goed, geeft toch weer wat moed hé, even de definitieve uitslag nog en dan kun je verder. Veel haar al joh, als het warmer wordt groeit het harder zeggen ze, wie ze zijn weet ik niet , lol! Hans en ik ergeren ons ook altijd aan die 0.99 politiek, of we achterlijk zijn. Als je contant betaalt krijg je die cent niet eens. Fijn dat Evelien komt poetsen,als de dingen je aan zitten te grijnzen wordt je ook niet vrolijk van. Het is gewoon lekkerder een opgeruimd huis. Ik ben nu over gegaan op een neusverkoudheid, snotterdesnot dus. Morgen moet ik weer naar de kaakchirurg, ik hoop dat ik dan daarna weer eens even gewoon ben. Het is koud buiten, zet je muts nog maar op. Ik verheug me al op het weekend, het zou een beetje lente worden. Knuf: Trudie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ondanks alle vervelende bijwerkingen en kwaaltjes, hou jij je toch ook kranig hé! die jeuk moet echt lastig zijn... heb zelf ook veel last momenteel van hele droge huid en uitslag (ook van de antilichamen, bij mij erbitux, maar volgens mij is dat vergelijkbaar met jouw herceptine/trastuzumab)... heb nu een zalfje van de apotheker met menthol erin en dat verzacht wel wat, maar echt helpen...?! maar denk dat het nog wel mee valt bij mij , als ik jouw verhaal zo lees!

    BeantwoordenVerwijderen