.

.

dinsdag 24 februari 2009

echo

Even snel een berichtje. Dan geef ik vanmiddag of vanavond of morgen wel een update.. zo meteen, half 11, mag ik namelijk weer eens naar het ziekenhuis voor een echo van mijn borsten.. ik heb geen angsten hoor, maar het is weer een halve dag voor ik thuis ben... De uitslag krijg ik toch pas volgende week..al weet ik natuurlijk wel dat als de radioloog iets vindt hij doorgaat met een biopsie.. de foto's slaan we over.. dat is met die borst niet te doen...dan moeten ze me plat spuiten.. Over een echo laten maken nog een leuk verhaal... zit ik zondag bij mijn moeder en vertel ik dat ik een echo moet laten maken.. O? zegt ze, is Janneke in verwachting? ...ik was verbijsterd.. heel Janneke kwam in het gesprek niet voor.. maar echo laten maken zit zo verbonden met baby...ik snap het wel, haar hoofd loopt om van de zwangerschap van Marjanne en Kees.... ik heb haar snel verteld dat ik het was die een echo ging laten maken, en niet omdat ik in verwachting ben, maar van mijn borsten... Lieve allemaal.. dankjewel voor jullie ondersteunende woorden. ik kom er wel uit hoor.. alleen soms wil het even niet...als ik mijn blog terug lees komt dat eens in de zoveel tijd voor...zonder regelmaat... Ik ga mijn jas maar eens aantrekken... onee het is nog een uur te vroeg... heb ik daar steeds mooi langs gekeken.. Ach dan ben ik maar op hè... We hebben overigens 3 hanen bij de laatste kippen zitten en maar 2 hennen.. Een haan doet vreselijk zijn best om zich te laten horen en het lukt hem wonderwel... ik heb dus 2 rashanen over.. de naam van het ras ben ik wel kwijt maar volgens Tonny zijn ze raszuiver...nou maakt mij niet uit... ze mogen wat mij betreft zo in de ragout....die zal er echt niet lekkerder om smaken....het zijn wel mooie malse jonge hanen...en als Tonny ze niet om doet, vraag ik het Timmie wel..die jaagt immers en doet niets anders dan schoonmaken van dieren.. Gisteren had ik zuurkoolstamp met braadworst.. lekker hoor.. ja ik heb een groot gedeelte van mijn smaak weer terug...alleen een constant "verbrande" tongpunt... niet echt verbrand maar zo voelt het wel.. en dat is ook raar.... Allemaal een fijne dag

grts

2 opmerkingen:

 1. Hoop dat het goed is gegaan met de echo en dat je niet te lang hebt moeten wachten. Toch grappig van jouw moeder, idd echo is tegenwoordig synoniem met baby. Hoop dat het nog een keer gebeurt voor Janneke, misschien met de huwelijksreis, je hoort wel gekkere dingen. Fijn dat je je smaak een beetje terug hebt, met een extra rooksmaakje erbij, knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Frieke,
  Weet je wat me direct opvalt als ik je blog lees; je bent weer wat vrolijker. Goed zo, meiske! Het is trouwens helemaal niet gek, dat het soms even niet wil, je krijgt ook heel wat voor je kiezen en mag het dan even wat minder zijn. Iedereen zal dat begrijpen!

  Ik hoop dat het goed gegaan is met de echo. Van wie krijg je volgende week de uitslag, van dr.Knibbeler of van de chirurg?
  Fijn, dat je smaak weer grotendeels terug is, alleen dat brandende puntje van je tong, daar heb ik ook nog lang last van gehad.
  Ik heb vanmiddag mijn haar weer laten verven, de kleur(rood) is niet helemaal naar wens, maar het schijnt moeilijk te zijn om grijze haren te verven, (je weet niet hoe het pakt, volgens de vakvrouw). Och ja, volgende keer beter! Ik ben in ieder geval blij dat mijn pruik af kan en dat ik niet grijs ben.
  Hoe is het met jouw haar? Zijn ze ook weer terug? Ik lees het wel weer!
  groetjes, Coralie

  BeantwoordenVerwijderen