.

.

zondag 25 januari 2009

lang zal ze leven, lang zal ze leven...

vandaag is Evelien jarig. Ze wordt al 28 jaar.. wat een leeftijd weer hè.. en wat is ze opgegroeid tot een lieve meid. Ik heb heel veel steun aan haar, al is het gewoon om even te kleppen..
Het is namelijk weer niet alles.. het gaat op en af.. al mijn gewrichten doen zeer..en de neuropathie speelt weer op in handen en voeten.. hoeveel anti-jeuk tabletten ik ook slik: de jeuk uitbraak blijft.. en dat is lastig en pijnlijk....daarnaast is mijn hele lichaam moe.. onverklaarbaar moe...ik slaap lang uit gisteren en vandaag.. wel tot 12 uur in de middag...maar val even zo goed 's middags weer in slaap, en dan 's avonds ook weer
Ik probeer wel zoveel veel mogelijk in beweging te blijven, maar dat valt niet altijd mee.

Gisteren ben ik mee boodschappen wezen doen.. even naar de Jumbo en even naar de Makro.. gesloopt was ik toen ik thuiskwam.. die pas voor de Makro van Ton is nog niet in orde.. ik had gebeld naar het servicenummer en daar vertelden ze dat de pas geblokkeerd stond. Ik moest persee naar de vestiging toe om hem te laten activeren.. maar daar gekomen, konden ze dat niet omdat er een dubbele aanvraag voor de pas was... goed ik hoop nu dat alles in orde is en dat Tonny volgende week zijn pas krijgt... nu moet ik steeds mee als hij naar de Makro wil, en dat gaat niet altijd.

Verder ben ik benieuwd wanneer ik mijn eigen laptop weer terug krijg.. nouja.. deze is ook wel van mij, maar je snapt me wel.. dit is een lekker ding hoor daar niet van.. een Toshiba Satellite, niet met teveel snelheid maar snel genoeg.. en alle letters doen het .. zo weet ik dubbel zeker dat het aan het toetsenbord van de Acer lag.. want anders zou het hier ook mis moeten gaan, en dat doet het niet..

Vandaag ga ik die visschotel maken.. de vis ligt al in de koelkast.. het enige waar ik niet aan kan komen zijn mosterdzaadjes.. morgen maar eens kijken bij de super, maar ik heb een hard hoofd in.. ik zal dat in een speciale specerijen en kruiden winkel moeten gaan halen.. die weet ik echter niet te zitten hier.. dus dat wordt googelen..

en nu ga ik, op Evelien, maar een fles opentrekken... ik krijg steeds meer smaak dus ik ben benieuwd hoe die fles rood gaat smaken..

fijne zondag allemaal...
grts

2 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd hoor met Vlien! 28, ik zou wel eens terug willen naar die tijd. Het leek me toen allemaal zo makkelijk te gaan. Hou ouder je wordt hoe moeilijker soms het leven is. Althans meer gecompliceerd. Meidje, geniet van je glaasje en je vis, fijne dag allemaal! Trudie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met Evelien meis,28 nog echt een jonge blom he :)

    BeantwoordenVerwijderen