.

.

maandag 26 januari 2009

Bijwerking: algehele malaise

het houdt niet over... maar ik ga maar door.. ik kan moeilijk anders hè....de dokter heb ik nog niet gebeld... ik heb er eigenlijk gene tijd voor enm mijn jeuk blijft, net zo als mijn moeheid.. ik moet 4 tabletten promerhazine nemen, maar dar kom ik nog niet aan.. ik slik er nu al 2 dagen 3.. met als resultaat: nul..

Even iets van het internet geplukt:

Wanneer komt u in aanmerking voor Herceptin?
U kunt in aanmerking komen voor een behandeling met Herceptin als er bij u uitzaaiingen zijn gevonden elders in uw lichaam. Het doel van de behandeling is dan palliatief, dus gericht op het afremmen van de ziekte.
Een andere voorwaarde voor deze behandeling is dat er sprake is van HER-2 overexpressie. Als u het eiwit HER-2 niet heeft, heeft een behandeling met Herceptin geen zin.

Soorten bijwerkingen
Bijwerkingen die kunnen voorkomen bij het gebruik van Herceptin® zijn:
· gevoel van algehele malaise
· griepachtige verschijnselen zoals rillingen en koorts
· misselijkheid en braken
· buikpijn
· diarree
· hoofdpijn
· milde pijnklachten
· hoesten
· duizeligheid
· huiduitslag

Meestal komen deze klachten slechts in milde vorm voor. Na het beëindigen van de behandeling verminderen of verdwijnen de bijwerkingen meestal binnen enkele dagen. Vermoeidheid houdt vaak langer aan.


Als ik dan zo lees, ben ik daar mooi klaar mee.. ik wilde eigenlijk mijn morfine afbouwen.. en mijn leven weer oppakken.. maar ik ben moeier dan ooit..

Heb ik een paar foto's moet ik mijn andere pc aanzetten.. deze laptop wil de camera niet herkennen.. vervelend hoor.. het wordt echt tijd dat miijn Acer terug komt..
Evelien komt zo op de koffie.. gezellig.. het is weer Jaimey week dus hij komt ook mee..

Ik zit net te denken.. ik heb een losse kaartlezer.. die kan ik ook hierop aansluiten en dan kan ik gelijk van de kaart lezen.. ja laat ik dat maar doen..

maar eerst koffie met Evelien..

grts

1 opmerking:

  1. Als je die bijwerkingen zo leest, schijn je ze wel allemaal te hebben. Leuk is anders, maar wat is er voor alternatief? Ik denk helaas niets. Jammer dat je zo allergisch bent meidje, ik had het graag anders gezien voor je, wat lichter. Leuk dat Evelien met de kleine zijn geweest. Wij komen net vanaf Breda weer opgepast. Ik weet ff geen oppepper voor je, enkel dat ik begrijp hoe moeilijk dit allemaal is. Knuf: Trudie

    BeantwoordenVerwijderen