.

.

donderdag 1 januari 2009

nieuwjaarsdag 2009zo de eerste uren van de nieuwjaarsochtend zijn alweer geschiedenis... gisternacht gewoon toch maar morfine genomen.. en jawel.. ik heb geslapen.. en dat voelt nu zo lekker dat ik bergen kan verzetten... mijn morfine verhaal lijkt op het pijnverhaal van iemand anders.. je kiest als het ware tussen twee kwaden.. en datgene wat preveleert, wint op een moment.. je wordt gek van pijn (en van jeuk maar dat heb ik nu niet meer gelukkig).. dat weet ik wel..

gisternacht toen we thuis kwamen, hebben Tonny en ik samen in een verlaten straat de Thaise geluksballon op gelaten. Het was windstil en hij steeg en steeg en steeg.. het hield niet op.. zo hoog... een beetje afdrijvend richting plein .. maar dat gaf niets... tot het einde toe was hij goed te zien in een heldere hemel..zou dit een goed voorteken zijn? Mieke T. dankjewel voor dit cadeau....
jammer dat ik geen foto's heb gemaakt maar de waarheid is, dat ik eigenlijk als de dood ben voor vrij vuur.. dat heb ik al als de vonken uit de buitenkachel vliegen.. pas toen de ballon ver ver boven de huizen en boomtoppen zweefde, de stilte in, vergat ik mijn angst en kon alleen maar kijken... vandaar geen foto's..


2 opmerkingen:

 1. Een heel gelukkig 2009 voor jou en de jouwen! Je hebt gelijk dat je de morfine neemt wanneer het nodig is, pijnloos is toch net wat prettiger. Tonnie blij met een nieuw speelgoedje, ja dat trekt zo'n gloednieuw apparaat. Mooi symbool die ballon, even een gedichtje:
  Als de lichten van de mensen uitgaan
  en het lawaai stil valt
  dan komen de sterren
  en hoor je weer de stilte...
  er zijn sterren in de nacht
  die we nooit gezien hebben.
  Misschien als het nog donkerder wordt zullen we ze zien.
  Ze zullen ons iets zeggen over de uiteindelijke doorbraak en de definitieve zege van het licht!
  Dan is er hoop
  dan is er uitkomst
  omdat je weer naar boven kunt kijken!
  Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel gelukkig 2009,en dat je chemoloos door het jaar mag gaan.
  Dat Tony de kinderen en jij nu eens een jaar zonder hordes genomen kan worden.
  Liefs Gisella

  BeantwoordenVerwijderen