.

.

maandag 22 december 2008

een jaar voorbij...

het is nu al een jaar geleden dat ik flipperbal speelde op de A2.. en er is zoveel gebeurd in dit jaar.. onvoorstelbaar....al weer een jaar voorbij.. wat gaat het toch vlug... nou de dokter is gebeld.. ook het ziekenhuis, maar ik mag het met de huisarts afhandelen..nu maar wachten tot ie terug belt... rond half 11 werd gezegd door de assistente.. ach dat kan.. ik hoef immers nergens heen....

ik wil graag alle mensen van plaatjes enzo bedanken voor de wensen die gestuurd zijn bij mijn huwelijksverjaardag.. dat was een hele verrassing.. temeer ook omdat ik weinig achter mijn hoofdcomputer zit...dus daar ook de mail sporadisch open...en nattuurlijk Teuntje bedankt voor de "boeketten" die je me toe stuurt.. erg mooi...
ik zei al.. sorry als ik iemand vergeet.... dat doen de medicijnen.... mijn hoofd is op vakantie..

ondertussen heb ik wel de Waarheidsspreker van Angela Ewell Hunt geluisterd. Een mooi boek met een bijzonder einde.. een aanrader om te lezen of te luisteren....Nu ben ik bezig met Gekaapt van Thea Beckman. Een jeugdboek, maar interessant genoeg om te lezen.

als alles een beetje meezit, ga ik straks nog wat boodschappen doen.. heel rustig, op mijn dooie gemakje.. Mieke T. is net geweest met Wout en Marie om mijn kerstpakket van Stichting Scala te brengen en een cadeautje van haar zelf.. een thaise gelukslampion.. die laten we zeker op met oud en nieuw...Het kerstpakket van Stichting Scala was weer apart: een theeset... 2 kopjes met schotels, 2 theeschaaltjes en 2 roerhoutjes.. verder een doos speciale thee..ik ben benieuwd.. en ik ga het zeker uitgebreid uitproberen.. dankjewel Stichting Scala en natuurlijk: dankjewel Mieke!

ondertussen wacht ik op een antwoord van brother.. janneke was er niet zeker van of de printer die ik besteld heb zonder tussenkomst van een pc kon draaien.. volgens mij wel.. maar ik kan nergens in de specificaties iets terug vinden.. dus ik heb de vraag maar aan brother gesteld.. als er iemand het antwoord weet, zijn zij het toch wel.. ondertussen weet ik ook dat op mijn nieuwe staafmixer geen slagroomklopper te koop is.. daar moet ik dus wat op verzinnen.. het kan wel in de grote keukenmachine maar dat is zo'n gehaffel t.o.v. een staafmixertje..

zo zie je maar.. we wachten wat af.. zo, dat was en belletje van de dokter.. verhoging van de dosering Palladon proberen.. na Kerst even terug bellen.. ik kan er misselijk van worden enzo.. nou pijn is ook niet alles.. dan maar wat morfine meer..wat jullie... hij had ook het voorstel Lyrica... maar of dat samen met morfine gaat, wist hij niet.. en mijn ervaring met Lyrica is dat ik er heel tatel van word... maar dat word ik van morfine ook.. allen deze moet ik eerst weer afbouwen voor ik er mee stop.. het is een middel dat onder de opiumwet valt .....als je alle stukjes eens terug leest dan zie je dat ik toch al heel lang met pijn loop... ik wen er wel aan hoor.. maar soms wordt de pijn zo veel... daar wen je dan weer niet aan..

in ieder gaval kan ik nu tot na de Kerst pijnvrij worden met een verhoging van Palladon....dat is het proberen waard.. meer dan waard....1 opmerking:

  1. Ja meiske, ik memoreerde dat ook al een poosje terug, de tijd vliegt. Of je nu lekker in je vel zit of niet, door alle drukte die ziekzijn of anderszins met zich meebrengt, loop je jezelf en de dagen glad voorbij. Sja de nieuwerwetse dingetjes zijn niet altijd handig, ik heb nog steeds mijn ouwe philips handmixertje van mijn verloving bewaard voor die kleine klusjes zoals slagroom kloppen. Je loopt zeker allang met pijn, die lyrica was toch ook niet je dat destijds? Maar ik kan me voorstellen dat je elke mogelijkheid wil proberen. Hoop dat alles een beetje gaat lukken voor je, fijne dag meiske: Trudie

    BeantwoordenVerwijderen