.

.

dinsdag 23 december 2008

de dag voor de dag ervoor

ik voel het... de dubbele hoeveelheid mofine.....het helpt alleen nog niet... kan nog niet want het zijn retards.. dus vanmiddag pas zal ik er iets van merken.. buiten het slome...na overleg met de huisarts was dit een optie....nu maar afwachten of ie aanslaat....

ik zit er over te denken om volgend jaar toch weer lymfedrainage op te pakken.. maar wel bij iemand anders denk ik.. ik zal eens informeren.. want het punt is natuurlijk dat ik geen auto kan rijden... dan neem je toch de bus.. tja.. dat is gemakkelijk gezegd.. er komt hier elk half uur een bus die naar den bosch rijdt.. ik kan niet rechtstreeks naar rosmalen of den dungen of st. michielsgestel... ik moet altijd via den bosch.. als ik dat doe ben ik al 20 minuten minimaal maar zeg maar ruim een half uur onderweg.. en dan moet ik nog verder.. . nu ben ik in 2 minuten bij de fysio.. en dat zegt ook wel wat..

ik heb wat foto's gemaakt va onze kerstficus.. we hebben omdat we geen grote kerstboom hebben de ficus versierd..
maar we hebben ook een heel klein boompje...ik ben op de post aan het wachten... die komt de nieuwe routers brengen.. ik ben benieuwd wanneer de printer komt... ook vandaag??
ik mag het hopen.. want het is lastig zonder printer....en dan maar hopen dat ik de goede heb gekozen.. ik heb nog geen antwoord van brother.. ik ga maar eens bellen straks..

1 opmerking:

  1. En heb je ze gehad? De routers , antwoord van Brother enzovoorts. Merk je al iets nu van de morfine. Wij zijn net terug van het shoppen ik ben kapot, tis de eerste keer sinds de griep die ik nog niet kwijt ben. Druk druk druk in de winkels en ja, ik ben ook blij dat we met de auto kunnen. Stel je voor dat je daarna nog een uur moet bussen.Leuk je boompjes, ik heb wel een kerstboom maar toch ook mijn yuca versierd lol! Ik ga eten, meiske succes wens ik je met alles, hoop dat de pijn echt wat minder wordt voor je, knuf: Trudie

    BeantwoordenVerwijderen