.

.

zondag 19 oktober 2008

Vrienden

Hoi Coralie.. op 4 november bloedprikken om een uur of 1 op de chemokamer en controles om 13.50 uur bij Knibbeler..
Op 6 november de eerste kuur Tranzazumab, die begint om half 10 en ik ben daar mee klaar om 13.30.. dus ik zal je dan vast wel zien... wat vervelend voor je dat je het niet binnen kon houden.. mij lukte het wel ondanks de misselijkheid... of die homeopatische tabletten werken, weet ik nog niet... ik zit nog aan de emend( vandaag de laatste geslikt) en de dexamethezon.. die laatste mag ik nog 2 dagen na vandaag.. maar juist van die dingen en emend word ik zo misselijk lijkt wel... dus ik ben wel begonnen met Okugesttabletten van VSM maar nog te kort bezig om effect te meten.. gisteren begonnen en homeopathie werkt ietsjes langzamer dan acuut hè..
Ik weet dat Ria bij je was.. want ik zat in haar kamer met haar te kletsen en toen vertelde ik dat ik daarvoor bij jou zat...vandaar... altijd leuk om met haar weer even te kleppen hè..

Ik heb je al op je eigen weblog geantwoord Gisela... Trudie dankjewel voor je kaart.. erg mooi.. hij staat weer langs de anderen.. Teuntje bedankt voor alle bloementubes.. ik sla ze allemaal op en ga er ooit wel weer iets mee doen.. En natuurlijk Annie, Trudie en Gisella ook bedankt voor de ondersteuning hier hè.. jullie weten dat ook dat de krenten zijn..

Mijn slippers zijn pantoffelslippers met stoffen stevige bovenkant en met kunststofzool en klein hakje.. ik kan er dus ook even mee buiten lopen.. Gewoon al jaar en dag dezelfde.. 9 euro en nog wat bij de Schoenenreus... ze zij nu weer blauw.. de vorige waren grijzig.. ach het doet er niet zoveel toe.. ik draag ze één seizoen en dat is het.. ze zijn dan ook alleen maar dan te koop, dus aan het eind van het seizoen haal ik nog 2 paar.. dan zijn ze vaak 2 paar voor de prijs van één en ik kan de rest van het jaar door..

Ik ga direct slakkenhuisjes maken. Het is een broodrecept dat ik in een eigen bericht ga zetten hoor.. en ik heb een leuk recept voor volkorenbrood gebakken in een bloempot. Dat is ook leuk om te doen met kinderen nu in de herfstvakantie van het noorden:) net zo als de slakkenhuisjes...

En ik ga straks ondanks mijn misselijkheid nog even bij mijn moeder kijken... ze is weer een beetje erg aan het zeuren en aan het proberen ons drieën tegen elkaar uit aan het spelen door bij de één het één te zeggen en bij de ander het andere... het is maar goed dat wij drie met elkaar blijven praten..

Ojee.. ik moet vandaag ook nog beginnen om de rt voor te bereiden voor woensdag voor mijn stagiaire.. en mij bijna verkochte laptoprugtas van Samsonite leegmaken, wegen en inpakken...Ik krijg er nu 55 euro voor.. maar ook de verzendkosten zijn voor de koper vind ik.. dus dat komt er voor hem nog bij.. anders gaat de koop gewoon niet door.. nieuw kost de rugzak 115 euro en hij is niet echt gebruikt.. hij heeft alleen maar met de laptop erin binnen gestaan... dus die koper heeft een koopje hieraan....

Al bij elkaar weer een drukke dag...oja.. ik heb een lekker recept van Nicky gekregen voor het bereiden pangafilet..die was in de aanbieding bij de Jumbo.. twee pakken voor 5 euro.. dus Evelien krijgt ook een pak...maar ik moe het recept nog even navragen.. precies.. zodat ik het hier kan opschrijven..

fijne dag allemaal..

enne mijn klaartje: "Een vriend/vriendin is een broer/zus die God je gegeven heeft" ik ben echt rijk met zoveel vrienden...


2 opmerkingen:

 1. Dat je het nog allemaal uit elkaar kan houden, jemig wat een medicijnen! Maar ja, als het moet dan moet het, we gaan voor 100% beter toch? Meiske ik hoop enkel dat je niet nog beroerder wordt, het is wel fijn dat je alles binnen kunt houden. Hoop dat de tabletjes ook gaan helpen hiermee. Kan me voorstellen dat je je angstig voelt, het is net de beroemde berg rijstenbrij waar je maar niet doorheen komt en waarvan je niet weet wat er aan de andere kant ligt. Hier begint nu pas de vakantie.Een weekje later. Hoop dat je je laptoptas verkoopt, alles is meegenomen toch? Heb toch een fijne zondag enne oudere mensen kunnen ook wel eens raar doen. Als jullie als zussen maar één lijn trekken en alles het ene oor in en het andere uit laten gaan, komt het wel goed. Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo wat een medicijnen zeg..Maar gelukkig ben je op de helft en hopelijk zijn die 4 ook zo om..
  Bedankt voor die overheerlijke recepten,ga ze zeker met de jongens uitproberen :)

  Straks staat me nieuwe aanwinst op de site met een verslag van gisteren,maar eerst een bakkie en boodschappen doen,jaa kan dat nu zelf en ben zoo blij daarmee.
  fijne dag lieverd

  BeantwoordenVerwijderen