.

.

zaterdag 18 oktober 2008

Halverwege de berg..

gisteren mijn vierde AC cocktail gehad.. dus mijn gewicht is weer omhoog geschoten door al het vocht wat is toegediend.. en ik kreeg te horen dat ik nu nog 12 chemo's Paclitaxel krijg.. elke week vanaf 6 en 7 november.. het zijn wel 4 kuren maar die worden elk in 3 delen gegeven.. wel elke keer 100%... maar tegelijk met Trastuzumab, een medicijn om het her-2-neu eiwit - wat bij mij overactief is en voor de kanker zorgt - te neutraliseren.. alleen op 6 en 7 november zijn die 2 uit elkaar gehaald vanwege de vele bijwerkingen...ik heb er nu al angst voor

tegen de misselijkheid heb ik net maar homeopatische tabletjes van VSM gekocht... misschien helpen die wel en word ik er niet nog zieker van.. mijn maag komt wel omhoog maar gelukkig geen gebraak.. wel moe.. erg moe weer... dus Tonny is alleen evn boodschappen doen.. want direct moet ik wel mee.. mij slippers zijn kapot..dus ik moet even naar de schoenenreus voor nieuwe.. ik heb kattenvoer nodig, Tonny wil even langs Schoonenberg en even langs de HEMA.. dat is allemaal in Rosmalen maar na de Jumbo ben ik altijd helemaal stuk.. vandaar dat Tonny nu allleen gaat... ik zal na al die andere dingen ook wel afgepeigerd zijn, maar het scheelt weer zo..

vandaag eten we kip siam of macaroni..
en mijn klaartje van vandaag komt uit de TV show van gisteren.. één van de uitspraken van Rik Felderhof
"Halverwege de berg is het uitzicht ook al mooi"grts

2 opmerkingen:

 1. Hoi famke,halverweg en toch lijkt het nu meer en zwaarder worden als ik dat zo lees...
  Doen ze het opbouwend?

  En geslaagd voor je slippers? ikheb heerlijk me auto en het rijden ging super :):)

  Fijne zondag meis.
  kus Gisella

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Frieke,
  Hoe gaat het? Helpen de homeopatische tabletjes tegen de misselijkheid? Ik heb er deze keer ook meer last van en heb het donderdagavond dan ook niet binnen kunnen houden.
  Als het goed gaat krijg ik 6 november de laastste chemo, hoe laat ben jij er? Misschien zie ik je weer. Ria Geerts was afgelopen donderdag nog even langs gekomen, we hebben nog even gezellig gekletst. Die 3 uurtjes zijn dan zo om!

  Ben je geslaagd voor je slippertjes of zijn het sloffies geworden, gezien het seizoen? Maakt ook allemaal niet uit als het maar lekker makkelijk loopt voor in huis.

  groetjes weer en een fijne zondag,
  Coralie

  BeantwoordenVerwijderen