.

.

woensdag 1 oktober 2008

maissoep?

Nou het is Griekse aardappelschotel geworden gisteren... ik had de ingrediënten voor de Thaise nasi niet in huis.. en zocht het niet te gaan shoppen... Op dit moment ben ik bezig met een maissoepje te maken.. de kolven zijn al gaar.. ze liggen af te koelen zodat ik ze gemakkelijker kan pellen.. en dan gewoon simpel met wat kippenbouillion, kookroom, paprika en ui, doorkomen, blenderen en zeven.. zo ongeveer dan toch.. afmaken met wat kruiden en garnaaltjes... het is eigenlijk een recept met krab, maar ik vind garnalen lekkerder

Sinds gisteren is mijn vaatwasser stuk.. hij pompt niet meer.. ik heb nog steeds garantie, maar denk je dat ze komen van Bosch.. vergeet het maar... en als het aan de pomp ligt, kost het toch nog 100 euro.. hoezo garantie?.. ik kan er nu niets mee.. Tonny heeft het water afgesloten.. dus ik kan niet eens resetten.. Hij mag er zelf mee aan de gang dus..

Vannacht weinig geslapen.. weer elk uur op de wc.. nouja.. mijn darmen werken weer... hopelijk gaat het nu goed en hoef ik geen remmers meer te slikken.. dat zou prettig zijn.. nee aan die misselijkheid kan ik niets doen.. wat de dokter voor wil scvhrijven helpt niet.. ik probeer het met thee.. kamille en pepermunt.. en gewoon door te eten... maar dat laatste helpt ook niet echt..

Straks weer een drukke middag met 5 leerlingen.. gelukkig hoef ik me er niet mee te bemoeien.. dat kan ik niet eens momenteel.. ik ben een doosje zonder deksel lijkt wel.. allles loopt eruit... elke gedachte, elk idee.. maar ook dit komt goed.. zeker weten

Hé de zon schijnt hier zowaar even een straaltje.. tenminste een zweempje.. lekker...

Ik ga wat schijfjes branden.. dat heb ik beloofd en belofte maakt schuld hè....

Mijn klaartje? Die goudgele maiskolven zien er zo zomers uit.. daar krijg je meteen goede zin van..

fijne dag allen


1 opmerking:

  1. Vervelend van je vaatwasser, ik heb net een nieuwe wasautomaat moeten aanschaffen. Kost weer pegelementen. Maar ik hoop dat hij snel is gemaakt voor je hoor, afwassen zit je ook niet op te wachten. Ja ik ken dat wel, als je van alles tegelijk aan je hoofd hebt, loopt het door elkaar, zal bij mij de leeftijd wel zijn, lol!
    Ik begin al vroeg met leuk gek kinds. Het regent zonnestralen.......knuf: Trudie

    BeantwoordenVerwijderen