.

.

donderdag 2 oktober 2008

garantie en rommelen

ik wilde mijn oude laptop via marktplaats verkopen.. ik had al wat biedingen, maar ik kan het aangeboden extra geheugenbankje niet meer vinden.. dus ik heb hem maar terug getrokken.. ik ga hem volgende week er weer op zetten.. en dan misschien met gevonden bankje erbij

jammer maar helaas.. ik ben dus veel te eerlijk.. ik kan geen biedingen accepteren die gedaan zijn op een item dat niet helemaal klopt volgens de beschrijving..

wat er aan de hand is weet ik niet, maar ik zie zo ontzettend slecht.. met bril en zonder bril.. licht maakt niets uit.. het zal dus wel niet aan de hand, maar aan het oog zijn.. :)

ondertussen heb ik alle planken van mijn kantoor overhoop gehaald.. op zoek naar.. juist ja.. is dat ook weer geordend.. ik heb meer rommel dan ik dacht.. kabeltjes, oude telefoons, camera's, webcams... ook veel "poppenspul" zogezegd... je weet wel, van die dingen die je een keer aanschaft om te proberen, wat minder van kwaliteit... maar het werkt wel.. ik kwam ook een heel stel oplaadbare batterijen tegen, een doos vol lege dvd's en cd's, pennen en hoesjes.. noem maar op.. ik ben nu ook alle oude verpakkingen aan het weggooien.. je weet wel die dingen die je moet bewaren voor de garantie..

over garantie gesproken... mijn vaatwasser viel dus volgens Bosch niet in de garantie... omdat de pomp nooit in de garantie valt... ik moest hem maar resetten en dan deed ie het vanzelf weer... als een monteur moest komen zou me dat 100 euro kosten.. nou hier had ik dus allemaal geen zin in.. het was een bijzonder onbeleefde slecht luisterende vrouw daar op de klantenservice.. dus ik heb gewoon gewacht op Tonny.. en die heeft zelf ook met Biosch gebeld.. toen kom de garantie wel.. gewoon fabriekgarantie ( net een half jaar oude machine) ook op de pomp... Tonny heeft een afspraak gemaakt en raad een wat.. ineens begin de machine wel te pompen... nou de afspraak staat.. die kan ik de 6de ook weer afbellen ... als de machine het blijft doen...

Ik kan niet besluiten of ik het warm of koud heb... een trui doet me ploffen en een truitje rillen.. dus ik zit met een sjaal om.. en natuurlijk hoofddoekjes en mutsjes.. ik zal Evelien toch vragen om die foto's maar eens te maken.. ik vergeet het steeds..

Janneke en Timmy waren gisteren bij de gynaecoloog... alles is prima in orde bij Janneke.. Timmies zwemmers zijn een beetje de weg kwijt door zijn jarenlange epilepsie medicijnen geslik.. dus nu gaan ze het eerst handmatig met een injectiespuit proberen. Gewoon om wat extra vaart te zetten achter de zaadcellen.. volgens de gynaecoloog hebben ze nu zondag de meest kansen.. dus ik keep my fingers crossed.. ze willen echt heel graag een kind... maar als het zo kan, dan beter dan IVF .. al roept Janneke dat de romantiek er wel af is zo.. tja dat kan ik me indenken..

De afspraak met de fysio is nog steeds morgenochtend om half 8.. maar ik heb me echt wel vorgenomen om te klagen... ik heb pijn die ik niet kan verklaren en waar ik iets aan kan doen.. is het zo gek dat ik van deskundigen hulp verwacht??

Oja mijn maissoep was bijzonder lekker.. wel met een klein ongelukje.. toen ik alles in de blender stopte en deze aanzette, spoot de soep overal heen... de deksel werd door de druk gelanceerd bij wijze van spreken.. hoe en waarom dat gebeurde, is me nog een raadsel.. resultaat: ik mocht de keuken poetsen.. was Evelien toch net weg:)

Vandaag wordt het spinaziestamp.. Tonny weet het nog niet, maar ik heb daar wel trek in.. En ik denk er over om binnenkort weer een chili te maken.. Evelien kwam daarmee... ik heb ook nog een aubergine liggen... ojee.. ik heb weer veel te veel links een rechts..


Ik ga maar eens een kopje thee drinken.. genoeg gekletst op deze koude/niet koude ochtend.. oja mijn klaartje voor vandaag.. De kastanjebollen vallen, achter op de plaats liggen ze met stekels en al in een mager herfstzonnetje.. en Mau probeerde er mee te spelen.. daar heeft ze toch maar vanaf gezien bij nader inzien...


grts

2 opmerkingen:

 1. O wat kunnen mensen toch onbeschoft zijn he...zet zulke mensen niet aan de telefoon...
  Maar gelukkig is get goed gekomen en wordt er de 6de wat aan gedaan.

  Gaat wel ardig met je he zo tussen de regels te lezen,de 75% chemo doet het kwa bijwerkingen goed of heb ik het nu mis?

  Wij eten vandaag stapot boerekool mmm,alles staat al klaar moet straks eerst naar de fisio.

  Jij succes morgen bij de fisio ene je mondje roeren hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat kun je toch een gezeur hebben als er iets moet worden gerepareerd en ze er niets aan verdienen. Nou ja, het zit bij de prijs inbegrepen en vaak moet je nog extra garantie kopen. Zo'n telefoontrut moeten ze meteen ontslaan of een pen op de neus zetten. Ik heb ook wel eens zoeits gehad met mijn kapotte computer van net 2 maanden oud, heb geeist dat de chef aan de foon kwam. Hij kwam en het was zo gepiept hé. Ik hou er niet van om iemands baan in gevaar te brengen, maar ook niet om onbeschoft behandeld te worden. Ik hoop dat het gaat lukken met een zwemmers concentratie, ivf is totaal niet romantisch dan komt dit er nog het dichtst bij. Rommel, sja, ik wij, hebben vorig jaar alles opgeruimd, dacht ik toch. Maar mijn kamer is weer een zooitje en ik doe het zelf. Overal papieren, cd roms, dingetjes van de kinderen, foto's, pennen, weet ik veel. Ook een contingent nagellak flesjes remover enzovoorts, ik lak altijd mijn nagels achter de puter als ik ze lak. Verder baby breiwerk, een mand wol, breinaalden, knopendoos, schaar enzovoorts. Ik snap niet dat het er allemaal in past. Afijn, mijn pleegdochter Samantha krijgt zo goed als zeker een flatje van stichting Mee,zo snel mogelijk, deze maand nog waarschijnlijk. Dan gaat er weer veel troep uit. Komt wel ff slecht uit nu Deb op alle dag loopt bijna en wij dan een verhuizing moeten regelen ook nog. Rot zeg van die blender, wat een troep heb je dan hé. Succes morgen bij de fysio, laat ze het maar horen hoor. Knuffie: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen