.

.

dinsdag 30 september 2008

regenkou

tjonge wat is het weer moeilijk een fysio afspraak te krijgen... ik kan nu vrijdag om half 8 terecht.. in de ochtend.. hopelijk kan ik dan op staan..nee leuk is dit niet.. ik denk dat ik maar doorlopende afspraken maak, die ik dan af ga bellen... dan heb ik in ieder geval plek als ik wil..

het schiet niet op.. antimisselijkheid tabletten??? ze doen geen barst.. dus straks maar eens de huisarts bellen.. want misselijk zijn is echt niet leuk.. al komt het er niet uit..

het is maar koud overal.. ik heb een koud hoofd ondanks muts en sjaal.. en mijn vaatwasser loopt niet leeg.. het water dan... dus wat daarmee aan de hand is.. daar mag Tonny naar kijken als hij thuis komt vanmiddag.. want dit is lastig..

had ik me voorgenomen om niet te miepen, doe ik het toch weer.. sorry daarvoor... wat ik heb is niet zo erg als wat anderen ervaren .. dus ik wil niet klagen... al valt het soms niet mee.. die 75% is tot nu toe een goede oplossing... hopelijk blijft het zo...

grote baby's .. praat me er niet van.. Jan en Eef waren ook zo groot en flink.. wens Deb maar sterkte van mij als je haar spreekt Trudie.. en jij en Hans en Jochem natuurlijk ook..

Evelien komt straks even op de koffie...ik ben alleen benieuwd hoe laat.. daar kun je bij haar geen peil op trekken soms..

Ik ben de hele ochtend al bezig proberen in te loggen op mijn webspace bij ziggo.. denk je dat dat lukt??? bellen wil ik nog niet.. dat is een lekker melkkoetje...
Ik ben blij met mijn andere homepage.. dat loopt temniste wel goed.. al moet ik er hoog nodig aan werken. Maar dat komt wel weer.

Ik heb bij de moeite waard wat nieuwe linken toegevoegd.. ook die van mooihoofd..

Klinkt goed je roerbak tagliatelle schotel Trudie... vandaag weet ik het nog niet.. ik denk aan de thaise nasi met flink veel zuur... ik doe weinig met gehakt de laatste tijd.. ik pak liever kippenfilet.... Die valess vond ik ook wel smakelijk hoor..maar zoals altijd wilde Tonny het niet eens proberen.. dus ik goot maar een stuk in de vriezer... ik heb aan 1 stukje meer dan zat altijd..
Nu moet ik alleen nog even wat verzinnen voor de spinazie... want die kan je niet zo invriezen.. en ik heb echt nog veel over.. even nazoeken hoe het wel kan...
Ik zag laatst wraps met spinazie en kaas.. een quiche met spinazie.. en die stampotspinazie.. maar om alle dagen spinazie te eten.. nee dat is het ook niet.. wat jullie?

Mijn denken gaat nog niet echt lekker.. er lijkt wel een slot op te zitten... gewoon een simpele vragenlijst interpreteren gaat nog wel, maar zodra het en beetje moeilijk wordt, lijk ik af te haken.. toch er straks maar weer even naar kijken: oefening baart immers kunst..

En dan heb ik nog mijn strijk.. niet veel meer, maar ik wil het wel weg hebben.. anders wordt het vanzelf weer veel.... Luna ligt echter op de strijkplank.. nou die moet dan maar gaan wieberen..

allemaal een fijne dag.. enne een klaartje.. "Ik kreeg een heel aardige reactie van de receptioniste van de fysiopraktijk".. kijk dat zijn de leukde dingen.. je moet ze alleen wel willen zien en horen...

grts


2 opmerkingen:

 1. Het is zeker koud meis,sinds het weekend brand de kachel hier ook weer op gisteren na..
  Wij eten spagettie met rundegehakt en wat ik er nog meer doorheen doe weet ik nog niet.

  Meis elk mens magklagen.. ook ik zeg altijd er zijn mensen die het erger hebben als ik,maar af en toe is het wel eens fijn :):)dus gewoon doen hoor!
  Kleed je warm aan en zorg dat je je niet laat verkleumen
  Dikke knuffel Gisella

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach daar is je blog toch ook voor, af en toe miepen? Het is de ene dag beter als de ander, ik was al blij met de ouwe Klaar van gister, dus miep maar lekker hoor.
  Ik zal Deb sterkte wensen en hoop niet dat ze ook een 10 ponder krijgt, alhoewel die ook heel schattig was hoor. Sja eten, nou Hans doet lekker mee hoor, eet alles zelfs vis. Ik had vandaag rode kool met appeltjes en vis met puree. Nou dat had hij echt nooit gegeten een jaartje terug, inmiddels vindt hij het lekker. Zelfs een broodje tonijn lust hij nu. Wat dat betreft bof ik dus wel. Morgen eet ik kip Tandoori. Ik hoop dat ze nu eens echt iets aan je misselijkheid kunnen doen joh, je moet toch ook weer eens lekker met smaak kunnen eten. Succes hoor met de fysioafspraak, ik hoop dat het lukt! knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen