.

.

zondag 26 oktober 2008

klok verzet

Gisteravond hebben Tonny en ik besproken wat we met de voortuin doen nu de tuinman-zoektocht geen resultaat (nog) heeft... we wisten het eigenlijk wel, maar het is een bult werk en het meest komt op Tons schouders terecht.. dus het is niet zo verwonderlijk dat hij nu nog in bed ligt en zo ik het bekijk vandaag niet mee wil helpen.. als hij nu maar elke keer een stukje deed.. maar zo steekt hij niet in elkaar.. alles moet meteen af en klaar..... tenminste dat denkt ie.. in de praktijk blijft er heel veel onafgemaakt liggen.. en eerlijk gezegd durf ik hem er nu niet meer mee te confronteren.. ik kan geen strijd, ruzie aan momenteel.. dus ik slik maar..en wacht af......

Het is hier koud op mijn kantoor.. ik ga zo weer naar binnen.. straks naar mijn moeder en dan zie ik wel... dikke truien aan en zo.. ik mer jnun dat ik niet eens een muts op heb.. dat is natuurlijk ook debet aan de kou.. al komen er heel voorzichtig spierwitte haartjes op mijn hoofd te staan..

Gisteren is het me redelijk gelukt mijn vreetbuien onder controle te houden.. maar ik moet zo erg oppassen... herkenbaar Coralie.. ja helaas.. maar net wat je zegt.. we gaan ervoor want we weten waarvoor we het doen..

Annie wat een lief receptje.. ik ga het meteen uitproberen hoor.. al zullen die 7 verliefde harten wat problemen geven.. maar danb gewoon ene beetje van mij een beetje van een ander.. gelukkig kan ik die glimlach zelf wel produceren.. zeker met zoiets liefs..

Goed zo dat de slakkenhuisjes een succes waren Gisela... dat waren ze hier ook altijd .. zowel het maken als het eten..

En jou heb ik al gemaild Truike maar ook hier een dikke proficiat hoor..voor Deb en Jochem en de opa's en oma's natuurlijk,... er komen echt betere tijden nu..


Ik ga naar binnen... ik heb gewoon een druipneus.. en een uur tegoed....

1 opmerking:

  1. Dank je wel meidje, druipneus hier ook aanwezig. Kijk je een beetje uit met je kale koppie in de ochtendnevelen? Herkenbaar....wat lijkt Ton op Hans van binnen dan. Het is hierprecies eender, je wordt er zo moe van. Ik wil niet telkens de aangever zijn en dan aangekeken worden zo van...heb je dr weer. Maar ja, je huis is wel je kapitaaltje en moet ook goed verzorgd worden. Ik wil enkel maar dat hij wit en de muur saust, nadat ik 16 maanden geleden ben gestopt met roken. In het begin deed hij zat maar hoe langer hij thuis zit hoe minder het wordt. Afijn zo blijft er wel altijd wat te wensen over. Knuf: Trudie

    BeantwoordenVerwijderen