.

.

vrijdag 3 oktober 2008

nog niets.. hoera!!

zo ik ben er al weer.. de hele nacht dus wakker geweest omdat ik om half 8 op de fysio moest zijn... volgende week ga ik pas om 11 uur. Kijk dat is wat christelijker.. ja ik had wel een wekker gezet, maar dat helpt dan niets tegen wakker liggen.

in ieder geval.. ik ben weer gemasseerd en ik moet oefeningen doen.. nou die deed ik dus al.. ga ik gewoon mee door..

wat was het koud vanochtend zeg.. ik moet eigenlijk een nieuwe jas.. misschien ga ik daar direct maar eens naar kijken.. een winterjas mag best wat ruimer zitten hè.. maar ook weer niet te ruim... ik had een hele mooie wollen jas.. maar die is zo versleten dat ik hem vorig jaar heb weggedaan uiteindelijk.. en nu heb ik enkel zomer- en voorjaarsjasjes.. wel mooi hoor.. maar veel te koud..

gisteren kreeg ik mijn nieuwe buitenmuts binnen.. gelijk vandaag gebruikt.. lekker warm hoor.. dubbel fleece..

ik zit nog steeds te wachten op bijwerkingen van de laatste chemo.. je kunt wel zeggen: dat moet je niet doen, maar ik kan niet anders.. die angst van wat er misschien wel komen gaat.. het ongewisse hierin kan ik wel weg redeneren maar niet weg voelen..

mijn spinaziestamp was erg lekker... ik heb nog over maar weet niet of ik dat vandaag wel eet...het blijft wel goed in de koelkast nog even... het is vrijdag dus Tonny gaat biljarten.. gisteren en woensdag was hij schieten, en komende zaterdag en zondag ook.. hoezo druk leven..

ik ben benieuwd of ik direct wat warmer word.. mij handen lijken ijsklompjes.. mijn voeten ook en mijn neus idem dito.. alle uitstekende delen dus.. de verwarmingen zijn wel aan.. maar dat heeft even tijd nodig hè.. het komt wel goed..

allemaal een fijne dag... en een klaartje.. als je goedemorgen tegen stratenmakers zegt, zeggen ze goedemorgen terug......

2 opmerkingen:

  1. Ik begrijp het hoor, als het allebei de vorige keren zo heftig was kun je je eigenlijk niet voorstellen dat het ook zonder al die narigheid kan. Het is zeker koud, echt winters koud al een beetje. Aan de ene kant denk ik, och wel gezellig(als je binnen zit dan) aan de andere kant heb ik zoiets van ...jammer...zomer voorbij alweer. Het lijkt wel hoe ouder je wordt, hoe sneller het gaat. Vanavond is het hier aardappels, broccoli en een biefstukje met champignons. Spinazie warm ik nooit een tweede keer op vanwege de nitriet. t'Zal wel niet zo schadelijk zijn als bijvoorbeeld uitlaatgas, maar toch. Meiske geniet van nog een dagje niets, pak wat je pakken kunt. Beter een straaltje in de hand als een hele zon achter de wolken, hahahahahaha. Knuf: Trudie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En je bet al een week verder en gelukkig nog geen rge ijwerkingen,dan kan je eens goed opknappen nog van de vorige,even goed aasterken.

    Het is zeker koud brrr,hopelijk word het weer in het weekend beter,de kids op kamp en dan is droog en zon wel prettig.

    Wij eten kliekje van gisteren stampot boerenkool mmm

    BeantwoordenVerwijderen