.

.

woensdag 3 september 2008

mismagger

heel de nacht goed misselijk geweest.. en nu razende pijn.. maar geen morfine meer vandaag.. anders kan ik mijn zaakje wel sluiten.. mijn invalster van gisteren is een prima meid.. ze kan alleen jammer genoeg niet op woensdagmiddag... dus daar een andere oplossing voor zien te vinden.. dat komt wel.. ik weet, denk ik waarom ik misselijk was en nu pijn heb.. ten eerste omdat ik me druk loop te maken natuurlijk.. dat doet een mens geen goed... en ten tweede omdat ik me druk maak.. ook dat doet een mens geen goed... snappen jullie het.. nou ik wel.. de eerste keer om clair, de tweede keer om eten... en dan nog een derde en vierde keer om alles en nog wat... hoe moet het verder.. waar houdt het op, wanneer krijg ik de volgende complicaties of blijven ze weg.... ik weet het.. het heeft geen zin je daar druk om te maken.. zeilen op de wind van vandaag.. maar het stormt in mijn hoofd momenteel.. iedereen trekt aan me lijkt het wel.. en ik aan iedereen en.. het voelt niet echt lekker zo... dus misschien gewoon even stappen terug.. ik weet alleen niet waarnaar.. ach het zal wel lukken...

mijn klaartje voor vandaag: ze komen vast: de mutsja's... gisteren geen bestelling van de post gezien.. dus dan zeker vandaag..
fijne dag allen

grts


6 opmerkingen:

 1. Hoi Frieke,

  Ik hoop voor jou dat je nu alle complicaties gehad hebt. En dat de post ook leuke dingen brengt. Het IB-netwerk vraagt oe met je is en ik zal doorgeven dat je naar omnstandigheden je redelijk voelt. Het enige wat me nog te binnen schiet is het leidje "don't worry be happy"ik weet niet waarom maar voor mij werkt het rustgevend als ik de zorgen vergeet. Soms lijken de problemen dan minder groot.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou monique.. dat gaat dus niet op hoor.. het is niet helemaal jofel... meer complicaties dan ik hebben wil...ik bel je wel even..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Frieke meidje, ik hoop dat mijn kaart ook bij je post zit, er staat op ...hou vol.... try to go with the flow, is makkelijk gezegd weet ik, maar wat moet je anders. Meiske ik hoop dat de monsters niet te lang op visite blijven. Jammer dat de prima meid niet kan op woensdag en je nog verder moet zoeken. Het had zo lekker geweest als je dat meteen had kunnen regelen. Wat minder druk in je hoofd ook. Ik denk aan het liedje, het regent harder dan ik hebben kan....maar na regen zal ik niet zeggen is er zon, maar het wordt wel droog ooit. Hou vol, knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ellende allemaal meis,die monster moeten gewoon de deur uit en jij geen complicaties meer....
  Juist op woensdag moet je iemand hebben,jammer dat zei niet kan op woensdag,moet je weer verder zoeken...
  Sterkte meis

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Frieke,
  Khoop dat je die monsters snel kan verjagen, ik duim voor geen complicaties meer.
  Kben benieuwd naar je mutsjas. Leuke naam trouwens.
  Khoop dat je snel een vervangster vind meis, zodat je het zelf rustiger aan kan doen
  Kzal een tijdje niet reageren we gaan op vakantie tot 20 september.
  Ik blijf voor je duimen en denk aan je.
  Liefs en knufs Klaar

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaat het al wat meidje? En hoe zijn de mutsja's? Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen