.

.

vrijdag 5 september 2008

niets waard

het gaat dus echt goed mis.. ik kan niets binnen houden... nu probeer ik een kopje thee met suiker.. dus ik ben benieuwd... voorlopig even gene beriht hier.. ik heb de kracht niet.. de wil wel.. maar daar is alles mee gezegd..

allemaal dank voor de ondersteuning in de vorm van mailtjes, kaarten en bossen bloemen... zodra ik kan plaats ik de foto van de bos die ik kreeg van het Kernnetwerk Heusden.... dank dank dank..

enne de mutsja's... die komen wel.. ik kan het even niet opbrengen nu..

een klaartje: morgen gaat het vast beter.....en voor vandaag...Tonny houdt van mij...

6 opmerkingen:

 1. Meiske toch, ik kan niks en dat voelt zo rot, kon ik maar iets doen, zou het meteen doen. Ik bid, denk voor je, aan je. Tuurlijk houdt Ton van je, en je meiden en je zusjes, je mam en ik natuurlijk. Ik wil ook even je meidjes sterkte wensen, Jannes en Vlien, het komt goed met jullie mam, echt wel. Ze is veel te eigenwijs om hier aan ten onder te gaan. Veel liefs voor jullie allemaal van mij: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reken maar dat Ton van je houd net als de rest van de fam,konden we maar iets doen dan alleen maar je steunen meidje hou vol hoor, ik ben er 2 weekjes niet maar reken maar dat ik aan je denk

  Knuf Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach lieverd toch wat een dikke elende...
  Hopelijk voel je je vandaag wat beter.
  En dat Ton van je houd tuurlijk houd hij van je.
  Knuffel Gisella

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je typwerk herinnert mij aan mijn chemodaagjes. En weet je wat het ergste is? Ik weet totaal niet wat ik moet zeggen om je te helpen... Belabberd, ziek, lusteloos en tegelijk alles willen doen. Doorbijten meid!!!
  Dikke knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel sterkte Frieke!!
  Ik denk aan je!
  Knuf Maaike

  BeantwoordenVerwijderen