.

.

zaterdag 12 juli 2008

regen-zon

regent het bij jullie ook zo??? het is gewoon te gek.. ik heb de verwarming net aangezet.. ik zat te rillen achter mijn pctje in mijn kantoor...
De wond van de PAC geneest goed denk ik... de pijn eraan wordt steeds minder.. ik heb zelfs al heel heel even op mijn buik gelegen... nee niet zo geslapen, want dat gaat nog niet.. maar woensdag moet kunnen .. De pleisters zijn er inmiddels af.. dat werd zo'n kliedertroep met douchen.. nu heb ik er zo'n siliconenpad op.. dat werk als een soort kussentje en ik kan daar een bhbandje over velen..dat ging over de pleister niet zo best..
Ik zit nu aan de penicillinekuur met natuurlijk de darm-bijwerkingen... soms denk ik wel eens... nouja laat maar..
Gisteren kreeg ik weer een hele rekening van CZ, weer 300 euro te betalen naast de gewone maandpremies.. ik snap er echt niets meer van en als ik opbel kom ik niet verder.. er was een vraag op het contactformulier oncologie of je door de ziekte in financiele problemen kwam... ik dacht het niet, maar nu moet ik dat denk ik gaan herzien.. het zijn niet alleen de ritjes naar het ziekenhuis elke keer weer, maar ook de parkeerkosten, en die rekeningen van de zorgverzekeraar.. hoezo zorgverzekeraar..

He de zon gaat schijnen... er is dus hoop:)

2 opmerkingen:

 1. De zon is hier ook net door. Dat loopt lekker op die extra kosten, zou er zeker naar informeren. Sja het is een cliché maar na regen komt zonneschijn. Ben blij dat een paar dingetjes beter gaan zoals die pleister toestand. Meiske hou vol, geniet even van de zon en denk of althans probeer even niet te kijken naar de schaduw. Die komt vanzelf wel , een dag tegelijk is zat. Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Frieke,

  hier schijnt hij ook af en toe, veel wind maar gelukkig is het droog, probeer er maar uit te halen wat je kan bij de zorgverzekeraar, het is toch van de gekke dat je zelf moet gaan betalen, het lijkt zo gewoon een bh aan dat realiseer je je niet als het een tijd niet kan door ziekte, fijn dat het weer een beetje beter gaat, Oh ja ik heb wat veranderd bij de plaatjeslijst en zal je in een mail de veranderingen sturen, niet reageren verder maar dan ben je oop de hoogte Frieke.

  Tot later

  Knuf Annie

  BeantwoordenVerwijderen