.

.

zaterdag 21 juni 2008

de zaterdag er na.. of er voor

het is maar van welk standpunt uit je het bekijkt.. er na dan kijk ik van afgelopen week.. na de laatste bestraling.. er voor dan kijk ik naar de komende week: 5 dagen op vakantie.. ik kijk dus liever ervoor nu..

De gekregen siliconenpads helpen wel.. ze genezen niet maar zorgen dat er geen vuil of vocht in de open brandwonden komt en het vermindert echt het schuren van huid op huid en kleding op huid.

Ik ben sinds gisteren met Lyrica aan het afbouwen. Volgens mijn huisarts ben ik zo duizelig van die Lyrica en als ik er goed over na denk zou dat best kunnen... ik heb het tijdstip van inname naar de ochtend gelegd gehad.. logisch dat ik tatel werd.. toen ik het eind in de middag innam, had ik daar minder erg in... dus nu neem ik de halve dosis net ik voor ik naar bed ga.. ik ben benieuwd.. en of Lips gelijk heeft én of ik zonder Lyrica kan... of die zenuwpijn weg is dus..en dat weet ik alleen maar als ik Lyrica vrij ben.. wat overigens best nog wel even kan duren..
Maar voor ik met de chemo begin, ben ik in ieder geval al aan het afbouwen. Over die chemo denk ik maar niet te veel na.. dat komt wel.. evenals die PAC waar ze toch zeker weer twee keer moeten prikken.. daar zie ik zo tegen op..dus ik verstop het maar even Wie zal me dat kwalijk nemen. Nee ik richt me lekker op de komende dagen weg.. vandaag daar wat dingetjes voor doen.. wassen, strijken enzo.. je kent het wel.. ik hoop dat ik de energie er voor op kan brengen.. Tonny pakt wel heel veel over, zo lief, maar ik doe het toch allemaal liever zelf..
Met clair gaat het goed.. ik heb nu al 5 zekere aanmeldingen voor volgend schooljaar en er komen er vast meer bij.. even kijken hoe ik dat plooi met mijn tijd.. ik wil eigenlijk niet meer dagen gaan werken.. de tijd dat ik ook op zaterdag werkte, heb ik gehad.......nouja er even over nadenken.. en misschien wil Mardien mee doen.. maar zover is het allemaal nog niet.. dus ik zeil maar op de wind van vandaag

prettige dag allemaal


8 opmerkingen:

 1. Denk jij maar even aan niks hoor, eerst even lekker weg, andere omgeving, geen ziekenhuisgedoe. Dat komt daarna wel weer. Een hele fijne week meidje, buit het maar uit.
  Tegen de stroom in is vermoeiend, maar de enige manier om de bron te bereiken. Men kan niet altijd zeilen op de wind, soms moet je bijsturen, maar dat is jou wel toevertrouwd. Genieten dat is een bevel, hoor je me? Groetjes: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieverd, ik ben een tijdje niet op je blog geweest, mijn computer is kapot. Natuurlijk snel een nieuwe gekocht, want klaar zonder computer dat is tien keer niets.
  Ik kreeg je link weer doorgespeeld door onze lieve Teuntje, dus ik kan weer bijlezen.
  De bestralingen zitten erop, je hebt het toch maar mooi weer gehaald meis. Nu even lekker nergens aan denken en alleen maar genieten tijdens jullie midweekje.
  Dikke knuffel van mij
  Liefs klaar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Frieke lieve meid, ik bewonder jou om steeds het positieve in het negatieve te achterhalen, het doet dan ook goed te lezen dat je even kan ademhalen gedurende een paar vakantiedagen, geniet en vind de rust, laat je lichaam even bekomen en het zal sneller herstellen, jij kan de ziekte aan en gaat het overwinnen want je bent en blijft een positieve meid...
  Lieve groetjes Myriam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Frieke,
  Ik ben vandaag voor het eerst hier omdat ik ook de link van Teun heb.
  Ik had wel gehoord dat je erg ziek was en ben blij nu mee te kunnen lezen hoe het met je gaat.
  Ik bewonder je moed en doorzettingsvermogen. Ik wens je dan ook 5 heerlijke dagen toe zodat je jouw energie weer een beetje op pijl kunt krijgen.
  Als je het goed vindt kom ik regelmatig even langs.

  Groetjes
  Agnes (tutor tubelessen)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Meis, ga van je vakantie genieten, dit is wat Trudie al zei 'n bevel!
  Even geen sores aan je hoofd, daarna kun je weer verder, je bent 'n knokker, dus gaat het lukken!
  knuffel Nonny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier wat reacties op de Lyrica, het lijkt mij erg veel op de fevarin een antidepressiva die ik moest slikken, qua bijwerkingen. Ik leek wel dement toen. Misschien heb je er wat aan?
  http://www.medischforum.nl/onderwerp/5960

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Frieke.
  Wat heerlijk dat je nu van een korte vakantie kunt genieten. Het is je van harte gegund.
  Ik bewonder de manier waarop je alles zo goed kunt neerzetten.

  ik wens je veel plezier en ontspanning.
  LIeve Groetjes
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Frieke,

  Ik weet dat je er op dit moment een paar daagjes tussenuit bent.
  Ik hoop dat je deze dagen alles een beetje van je af kunt zetten en ervan kunt genieten!

  Een hele dikke knuffel en groetjes van Gerda

  BeantwoordenVerwijderen