.

.

maandag 19 mei 2008

Een dure brace, plannen, en een lapto-b

Waarom doen mensen zo moeilijk als ik een ondersteuning wil voor mijn arm en pols.. tenminste voor een TEK (therapeutische elastische kous)...nou dan maar niet zo.. ik was net bij de aphotheek en daar kunnen en willen ze me wel helpen aan een pols/duim brace.. ik moet hem wel zelf betalen (bijna 33 euro) maar dat heb ik er wel voor over..

Ik heb vanochtend de toetskalender, het concept tenminste, gemaakt. Hoewel je veel kunt overnemen van dit schooljaar, moeten er toch een paar dingen aangepast worden.. en ik moet even kijken naar de te bestellen toetsen voor groep 3-4 en 5.... ja dat gaat elk jaar door zo.. Verder heb ik de schoolkalender wat verder ingevuld...zover ik kan tenminste.. de rest is in samenspraak met Mieke

Morgen ga ik 's-ochtends naar school.. dan buig ik me met Mieke even over de kalender en over de begroting van de toetsen.. ik hoop dat ik dat terug kan vinden in mijn spullen nu ik er zo lang niet geweest ben..dat zal toch wel..
Ik moet zeggen dat ik het best een beetje onwennig idee vind: weer aan het werk, maar dat zal ook maar even zijn.. er is genoeg te doen en te bespreken...

Ik heb vanmiddag pas laat mijn bestraling om 10 voor half 6, dus om 10 voor half 5 word ik opgehaald door mijn taxi. Dinsdag zit ik om 4 uur, woensdag om 10 voor half 10, donderdag om half 6 en vrijdag om 10 voor half 6.....
Een gemeleerd zootje die afspraken.. ik ben wel blij dat ze laat in de middag zitten trouwens.. dan kan ik mooi in de ochtend mijn ding doen.. alleen op woensdag en vrijdag mogen ze vroeg van mij..maar helaas: lieverkoekjes bakken ze niet in het Verbeeten..

Ik hoop dat mijn PDA-tje het nog minimaal anderhalve maand uithoudt.. dan kan ik mijn mobiele telefoon abo verlengen en kost het toestelletje dat ik hebben wil niet zoveel.. de accessoires zijn al duur genoeg.. wat te denken van een goede case als bescherming, en een autohouder.. die zijn voor alle modellen anders...
Maar ik ben er bang voor... mijn scherm loopt sinds vandaag wat door.. opladen gaat moeizaam tja en dan is het einde nabij.. nou ik zal hem gepast begraven als ie het nu nog even vol kan houden...

De strijk heb ik afgemaakt, het bed verschoont, maar de administratie... die ligt er nbog. Momenteel heb ik ruzie met de van Janneke teruggekregen laptop. Zij heeft van mij een nieuwe gehad voor verjaardag enzovoort de komende 20 jaar LOL, maar ik wilde mijn oude lappie terug... maar hij sluit steeds af, dus ik ben bang dat er een virus op zit.. die hang ik echt niet aan mijn netwerk nu..

ik wil er alles afgooien, maar dat zijn spullen van Janneke.. die wilde ze nog even bewaren.. maar dat even is nu, wel na ruim een maand, voorbij hè..

Ik ga thee zetten, een kopje drinken en dan naar de apotheek met een buil centen om de brace te halen.. daar zie ik echt heil in..

grts

4 opmerkingen:

 1. Hoi , als die brace helpt kan jou dan die eurootjes schelen joh. Fijn voor je dat je weer naar school kan gaan, is toch afleiding, ja toch? Er heerst hier ook een virusje maar niet op mijn puter, ach gaat wel weer over toch? Succes nog met je telefoon en lappie, hoop dat het een en ander het nog even volhoudt, lol!
  See you tomorrow! knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Frieke,

  Laptops hebben virussen maar ook heerst er de waterpokken. Allemaal kinderen in de klas met vlekjes. Geen besmetting meer leve de vakantie.
  Ik kon vandaag pas voor het eerst op je blog kijken. Ik merk dat ik je dan minder mis, want ik lees je humor die ik waardeer. Ik ben blij je vandaag op school te zien, maar dat had je gisteren al door de telefoon gehoord.

  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo meiden.. ja Trudie.. die brace is een echte steun in de auto..vandaag uitgeprobeerd.. en naar school gereden.. toch bijna een brug te ver:) maar het was even weer goed hè Monique..
  grts
  frieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Frieke,
  Ik kom ook nog eens langs, tijdje geleden alweer. Tja, exuus? druk druk en thuis geweest, dan geraak ik zowiezo niet voor de pc.
  Gelukkig heb je veel steun aan de brace.
  Fijn dat je weer even naar school kan, zo lijkt het toch of het gewone leventje weer een beetje zijn gang gaat.
  Ik kom snel weer een keertje langs meis.
  doeidoei en knuf, klaar

  BeantwoordenVerwijderen