.

.

dinsdag 20 mei 2008

Weer even aan het werk

Na de fysio vanochtend ben ik naar Oudheusden gereden. Het viel me toch wel tegen.. ondanks de brace... maar het was meer dan goed om weer over het plein te lopen.. de enthousiaste kinderen te horen en met mijn collega's koffie te drinken.
Na de ochtend verder met Mieke te hebben doorgebracht.. jawel de kalender is nu zo goed als klaar. eh.. enkel de data nog invullen :), heb ik na de pauze even met Monique gekletst.. zij vervangt mij zover dat mogelijk is.. en ik moet zeggen: ze doet een prima job! Fijn dat ze dit toch allemaal weer op zich neemt.

Tja en toen weer naar Tilburg hè.. dit keer met Henny, de baas van het taxibedrijf. Een flinke vrouw die heel wat voor haar kiezen heeft gehad, en nog krijgt. Dan is mijn nabehandeling niets...want wat is er toch veel leed, en zo dichtbij.... In Tilburg zie ik nu steeds een paar gezichten terug... mensen die rond de dezelfe tijd behandeld worden als ik.. en daarna een controle gesprek met dr Oei. Niets bijzonders te melden.. ik heb de foto's gezien en de bestralingsgebieden.. ze schampen met de bestraling net langs mijn longen af..ik zal dus maar heel stil blijven liggen.. het is echt minimaal..

Ik moet mijn dizzyness even in de gaten houden... dat gaat niet zo best....en zeker niet als ik van een liggende houding op sta:)... is dit Lyrica of bestraling.. of gewoon zomaar een ietsje?

Al met al een best geslaagde dag, al was ik hele blij dat Nienke afbelde.....

enne de laptob.. ik weet niet wat er mee gebeurd is, maar ik kan er niets mee.. hij sluit nu steeds af.. ik zal morgen .. onee geen tijd... nou het weekend wel even kijken.. maar hier heb ik geen zin in zo.. dan liever een nieuwe..

grts

1 opmerking:

  1. Dingen die zo normaal leken, waar je soms zelfs geen zin in had zijn nu fijn. Ik denk ook dat je met wat je nu allemaal meemaakt de dingen in een ander licht ziet. Zoals over het schoolplein lopen. Er is inderdaad veel leed en inderdaad dichtbij ja. Toch een goeie dag voor jou geweest Klaartje, als je leest wat je vorige week schreef? Geniet van de momenten , je krijgt ze namelijk altijd maar één keer aangeboden. Ben trots op je! Knuf: Trudie

    BeantwoordenVerwijderen