.

.

dinsdag 13 mei 2008

dinsdag 13 mei

Zo de kop is er af... het viel reuze mee... alle afspraken klopten met mijn opgegeven tijden... we waren er in een half uur... en de bestraling is het zelfde als een lange foto maken... je moet zeker 5 minuten stil blijven liggen.. en dat valt niet altijd mee.. want dan juist kriebelt het, of denk je te moeten niezen..

Ik mag morgen al om kwart voor 9.. lekker vroeg dus: kwart voor 8 hier weg:).. en ik ben ruim op tijd terug.
Alles kan nu weer over tot de orde van de dag.... vanochtend heb ik ook nog even 3 paar zomerschoentjes (2 paar slipers en 1 paar sandalen) gescoort.. niks fancy gewoon bij de schoenenreus.. en na dit seizoen kunnen ze mooi weg...

Zo meteen komt Nienke... ik ben blij dat ook dat weer gaat lopen.. En ik heb Mieke vandaag nog gesproken.. ik wil als het kan volgende week dinsdag even naar schoool.. onee.. dan komt die PAC waarschijnlijk.. nou ja dat zien we wel.. Die PAC kan natuurlijk ook pas na de bestralingen komen.. in juni dus.. voor ik met de chemo ga beginnen... ach ik hoor het vrijdag wel:)

Tonny is bezig met de binnenhok voor de kippen.. nog even en ik heb toktok rondlopen...

allemaal een prettige avond
grts

3 opmerkingen:

 1. Nou meidje, das een meevaller dan, dat geeft de burger moed. Het parcours is verkend, das altijd een beetje veilig gevoel als je weet wat er komt. Veel plezier trouwens met je schoenen en je kippetjes, kom ff lekker bij en een fijne avond vanavond, knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Frieke,
  Gelukkig dat het je is meegevallen!
  Fijn ook te lezen dat je ook weer wat zin hebt in wat werken en wat lekker bezig zijn. Maar doe wel rustig aan hoor.... ach dat hoef ik w.s. helemaal niet te zeggen dat weet je zelf ook wel maar ja goed bedoeld advies ;)
  Fijne avond nog en succes morgen.
  groetjes Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Trudie en Maaike... fijn jullie reactie te lezen.. dat geeft moed ...

  natuurlijk doe ik rustig aan Maaike... en anders heb ik wel een Trudie die me op de vingers tikt..LOL

  oja mijn schoenen zaten goed gisteren... alleen vandaag kon ik ze niet aan.... gelukkig heb ik nog andere:)

  grts
  frieke

  BeantwoordenVerwijderen